Kassalle
0 tuotetta: 0,00 €
Ostoskori
0
Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta
Edullinen toimitus
14 pv:n palautusoikeus

Tarjoiluvaunu

Tarjoiluvanu on joka kodin pelastaja: se toimii monessa eri tarkoituksessa. Valitse vaunu, joka sopii juuri sinun kotisi sisustukseen ja käyttötarpeisiin. Tarjoiluvaunua on helppo liikutella paikasta toiseen, mutta se toimii kätevästi myös apu- tai sivupöytänä. Se mahtuu pieneenkin tilaan ja toimii sopivana säilytyspaikkana tarpeittesi mukaan. Keittiössä siinä voi säilyttää vaikka keittiövälineitä ja astioita, mutta myös esimerkiksi kuivaruokaa, jossa se on helposti saatavilla tarvittaessa. Olohuoneessa se toimii hyvänä sivupöytänä, jonka alle saat kätevästi säilöttyä vaikka lehdet. Nimensä mukaisesti se toimii tietysti oivana tarjoiluapuna. Voit valita vaunun sisä- tai ulkokäyttöön, mutta kiinnitä tällöin erityishuomiota materiaaleihin. Tarjoiluvaunu verkosta toimitetaan kätevästi kotiovellesi.

Tarjoiluvaunu moneen tarpeeseen

Tarjoiluvaunu sopii moneen eri käyttötarkoitukseen. Voit valita juuri sopivan kokoisen, näköisen ja ominaisuuksiltaan oikean vaunun sinun tarpeisiisi, oli kyseessä sitten puutarhajuhlat tai työtasojen lisätarve keittiössäsi. Tarjoiluvaunujen suosio etenkin keittiöissä on kasvanut. Keittiö on kodin sydän, jossa vietetään aikaa yhdessä ruokaa laittaen ja syöden. Moni keittiö kuitenkin kaipaa lisää työtasoja ja säilytystilaa. Tarjoiluvaunu onkin paras ratkaisu tähän. Keittiössä se soveltuu työtasoksi, apupöydäksi ja säilytystilaksi, sillä sitä on helppo liikutella ja se mahtuu pieneenkin tilaan. Kesäaikaan tarjoiluvaunu on oiva apu puutarhassa, sillä siitä on helppo tarjoilla niin virkistävät juomat kuin herkulliset ruoatkin. Valitsemalla vaunun materiaalit oikein saat sekä sisä- että ulkokäyttöön sopivan apuvälineen, josta on iloa pitkään.

Käytännöllinen tarjoiluvaunu kotiisi

Osta tarjoiluvaunu tuomaan lisää säilytys- ja työtilaa. Se on helppo ja edullinen tapa tehdä tiloista toimivampia. Kun tarvitset apu- tai sivupöytää, joka toimii samalla myös säilytystilana, tarjoiluvaunu on helppo siirtää juuri sinne missä sitä tarvitsetkin. Valitsemalla sopivan mallin, tarjoiluvaunu sopii kotisi joka huoneeseen sekä ulko- ja sisäkäyttöön. Se sulautuu helposti osaksi sisustusta ja on korvaamaton apu monissa tilanteissa. Tutustu valikoimaamme ja ihastu!