Kassalle
0 tuotetta. Yhteensä 0,00 €
Ostoskori
0
Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta
Edullinen toimitus
14 pv:n palautusoikeus

Vuodesohva divaanilla

Vuodesohva divaanilla on käytännöllinen sohva pieneen kotiin tai vierassängyksi, sillä se on käden käänteessä muutettavissa sekä sohvaksi että sängyksi. Tälle sohvalle on ihana istua, nostaa jalat ylös divaanille ja rentoutua.

Osta uusi vuodesohva divaanilla edullisesti

Vuodesohva divaanilla on muutettavissa nopeasti mukavaksi parivuoteeksi. Yhtä vaivattomasti se muuttuu takaisin sohvaksi. Divaaniosassa on hyvin säilytystilaa peitoille ja tyynyille. Voit valita sohvaasi kangas-, nahka- tai keinonahkaverhoilun toiveidesi mukaan. Jos sinulla on pieniä lapsia, nahkaverhoilu on hyvä vaihtoehto helppohoitoisuutensa vuoksi.

Jos etsit sekä käytännöllistä että tyylikästä sohvaa kotiisi, on vuodesohva divaanilla epäilemättä oikea vaihtoehto sinulle. Sohvavalikoimassa on lukuisia vaihtoehtoja monessa eri koossa ja lukuisissa väreissä. Vaihtoehtoja on niin klassiseen kuin moderniinkin makuun. Tutustu suureen sohvavalikoimaamme verkossa, löydä suosikkisi ja hankki suosikkisohvasi meiltä, sillä me voimme tarjota sinulle laatua edulliseen hintaan.