Kassalle
0 tuotetta. Yhteensä 0,00 €
0
Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta
Löytyi 0 Tuotteet
Edullinen toimitus
14 pv:n palautusoikeus
Jopa 50% edullisemmat hinnat
95% tuotteista varastossa

Howard vuodesohva

Monet tuntevat laadukkaat Howard sohvat, jotka tuovat eleganttia tunnelmaa useisiin olohuoneisiin. Howardin ylellisistä valikoimista löytyy nyt myös kätevä Howard vuodesohva, joka tarjoaa vieraillesi mukavan makuupaikan, vaikka et voisi tilan puutteen tarjota erillistä vierashuonetta.

Laadukas ja mukava vuodesohva edullisesti

Howard vuodesohva on loistava valinta jokaiseen kotiin. Howardin sohvat ovat paitsi tyylikkäitä, myös todella laadukkaasti valmistettuja. Päivisin vuodesohva toimii kodin olohuoneen keskuksena, jossa koko perhe voi rentoutua raskaan päivän jälkeen. Yövieraita varten sohva on helppo levittää jopa riittävän leveäksi kahden hengen vuoteeksi.

Verkkokauppamme valikoimat ovat laajat ja hintamme ovat kilpailukykyisiä. Howard vuodesohva on helpointa hankkia suoraan kotiisi verkkokauppamme kautta. Löydät mallistosta useita väri- ja materiaaliratkaisuja, jotka täydentävät kotisi tyylin. Jos olohuoneesi sohva-asiat ovat jo kunnossa, on vuodesohva oivallinen valinta myös vierashuoneen kalusteeksi. Silloin vuodesohva toimii myös mukavana rentoutumispaikkana, jonka voi tarpeen vaatiessa levittää vuoteeksi vieraitasi varten.