Kassalle
0 tuotetta. Yhteensä 0,00 €
Ostoskori
0
Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta
Edullinen toimitus
14 pv:n palautusoikeus

Kulmakirjoituspöytä

Kulmakirjoituspöytä on hyvä ja elegantti vaihtoehto perinteiselle kirjoituspöydälle. Jos haluat käyttää tilan tehokkaasti hyödyksi, osta kulmakirjoituspöytä perinteisen suorakaiteen muotoisen kirjoituspöydän sijaan. Kulmakirjoituspöytä vie muotoilunsa ansioista vähemmän tilaa kuin suuri suorakaiteen mallinen kirjoituspöytä. Kulmakirjoituspöytään on myös helppo lisätä säilytystilaa mapeille ja papereille lisäosilla ja hyllyillä, jotka voi sulavasti asentaa pöydän jatkeeksi. Kulmapöytä on paitsi jokaisen kotitoimiston valinta, myös erinomainen valinta erityisesti pieniin toimitiloihin ja toimistoihin. Kulmapöydissä on usein paljon pinta-alaa, jolloin tärkeät paperit on helppo pitää käden ulottuvilla. Kulmakirjoituspöytä onkin oivallinen valinta moneen kotiin ja toimistoon tyylikkyytensä, käytännöllisyytensä ja monipuolisuutensa ansiosta.

Kulmakirjoituspöytä sopii moneen tilaan

Kulmakirjoituspöytiä löytyy useissa eri väreissä sekä pieniin että isompiin tiloihin. Lisäksi eri tyyleistä on valittavissa sellainen, joka sopii saumattomasti myös muuhun sisustukseen. Erilaiset säilytysratkaisut, kuten kaapit ja hyllyt, mahdollistavat joustavat tilankäyttöratkaisut. Erilaisia moduuleja on helppo vaihtaa ja sijoittaa uudelleen, mikäli säilytykseen kaivataan erilaisia vaihtoehtoja. Sekä modernia että skandinaavisesti selkeyttä edustavat kirjoituspöydät sopivat usein myös julkisiin tiloihin ja toimistoihin. Vaikka kulmakirjoituspöytä sopiikin useimmin parhaiten sijoitetuksi seinän nurkkaan, etenkin toimistoissa voi kirjoituspöydät sijoittaa myös toisiaan vasten niin, että niistä muodostuu esimerkiksi salaman muotoinen kokonaisuus. Kulmakirjoituspöydät ovatkin hieman mielikuvitusta ja luovuutta käyttämällä sijoitettavissa niin, että tila saa uuden ja modernin, mutta myös tehokkaan ja käytännöllisen ratkaisun.

Kulmakirjoituspöytä on ratkaisu, joka maksaa itsensä takaisin

Joskus saatetaan helposti ajatella, että edulliset kulmakirjoituspöydät eivät kuulu huonekaluliikkeiden vakiovalikoimiin. Furnitureboxilla nämä näppärät pöydät ovat osa valikoimaa! Verkosta ostamalla on kätevä vertailla eri vaihtoehtoja ennen ostopäätöksen tekoa, etenkin kun kaikki ratkaisut ovat tavalla tai toisella valittu sekä käytännöllisyys että toiminnallisuus mielessä. Yhdistämällä työskentelyergonomia, trendikkyys ja käytännöllisyys kulmakirjoituspöytä on varmasti aikaa kestävä vaihtoehto perinteisen mallisille kirjoituspöydille. Osta kulmakirjoituspöytä helposti netissä, toimitamme sen kotiovellesi!