Kassalle
0 tuotetta. Yhteensä 0,00 €
Ostoskori
0
Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta
Edullinen toimitus
14 pv:n palautusoikeus

Tietokonepöytä

Jokaisella on nykyään kotonaan tietokone, ja yhä useampi myös tekee töitä kotoa käsin. Hyvän tietokonepöydän hankinta voikin ryhdistää kotona työskentelyä ja korvata perinteisen kirjoituspöydän. Käytännölliset ja edulliset tietokonepöydät kodin omaan toimistoon löydät verkkokaupastamme. Valikoimamme pöydät on suunniteltu huolellisesti, ja useimmista niistä löytyy säilytystilaa papereille ja muille toimistotarvikkeille. Tietokonepöytämme ovat kevytrakenteisempia kuin kirjoituspöydät yleensä, joten ne on helppo mahduttaa pieneen tilaan. Pöytämallien säilytystiloissa, korkeuden säädössa ja väreissä on valinnanvaraa, joten omaan sisustukseesi ja tarpeisiisi sopiva tietokonepöytä löytyy kaupastamme vaivatta. Meiltä saat hyödyllisen huonekalun työhuoneeseen tai olohuoneen nurkkaan, kun haluat pyhittää osan asunnostasi työhön!

Tietokonepöytä luo järjestystä

Teet sitten töitä kotona tai tarvitset nurkkauksen laskujen hoitoon ja muihin netissä hoidettaviin kotiaskareisiin, on tietokonepöytä oiva ostos. Monelle varsinainen kirjoituspöytä on turhan raskastekoinen hankinta, kun taas tietokonepöydät ovat usein kevyempää tekoa. Lisäksi tietokonepöydän säilytystilat on usein sijoitettu tilaan, joka kirjoituspöytien kanssa on usein ajateltu jalkatilaksi. Itse pöytälevystä voidaan tehdä pinta-alaltaan pienempi ja tietokonepöydästä kapeampi kuin monesta kirjoituspöydästä. Hankkimalla tietokonepöydän et joudu enää tekemään töitä milloin missäkin, kuten keittiön pöydän ääressä tai sohvalla. Näin asuntosi muut tilat eivät pullistele papereita, kaapeleita ja erinäisiä toimistotarvikkeita, jotka voi säilöä tietokonepöydän laatikostoihin. Voit käyttää tietokonepöytää jopa sisustuselementtinä hankkimalla sen tyhjän tilan täytteeksi asuntoosi!

Sopiva tietokonepöytä löytyy meiltä!

Tietokonepöydät verkosta kilpailukykyiseen hintaan tarjoaa Furniturebox! Laadukkaat tuotteemme ovat omiaan, kun sisustat työhuonetta tai työntekonurkkausta kotiisi. Valikoiman malli- ja värivalikoima on tarpeeksi laaja vastaamaan monen eri sisustustyylien ystävän mieltymyksiin. Pöytiemme yksityiskohdat vaihtelevat tuotteesta toiseen, joten löydät taatusti juuri omiin vaatimuksiisi sopivan tietokonepöydän. Jos siis työn tekeminen aterioivan perheesi keskellä ruokapöydässä puuduttaa, ja sohvalla kirjoittamisesta menee selkä jumiin, tutustu valikoimaan ja tilaa jo tänään!