Kassalle
0 tuotetta. Yhteensä 0,00 €
Ostoskori
0
Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta
Edullinen toimitus
14 pv:n palautusoikeus

Konttorikalusteet

Tietokoneella tehtävät työt, kirjoittaminen ja töiden tekeminen myös kotona lisääntyvät jatkuvasti. Näitä tehtäviä varten tarvitaan kotitoimisto, tai ainakin niiden tekemiseen varattu, sopivasti kalustettu nurkkaus. Sopivan korkuinen kirjoituspöytä, tai tietokonepöytä, on ehdoton edellytys ergonomiselle työskentelylle, tai muuten tuloksena ovat särkevät olkapäät ja heikentynyt työteho. On myös parempi pitää työasiat erillään normaaleista kodin toiminnoista, kukaan ei varmasti halua tietokoneensa päälle ruokapöydällä kaatuvaa maitolasia. Työpisteen kalustamiseen kannattaa kiinnittää huomiota. Edulliset konttorikalusteet työntekopaikalle, kotitoimistoon tai yrityksen konttoriin löydät Furnitureboxin kattavasta valikoimasta. Sieltä löydät niin kirjoitus- kuin tietokonepöydät, laatikostot, ergonomiset työtuolit kuin pelituolitkin rentoutumista varten.

Miksi hankkia erilliset konttorikalusteet?

Kirjoituspöytä on suunniteltu nimenomaan kirjoitustöitä ajatellen sopivan korkuiseksi, joten kädet ja hartiat eivät jännity liikaa sen äärellä työskennellessä. Ne ovat matalampia kuin tavalliset ruokapöydät, joten työasento muodostuu automaattisesti miellyttäväksi. Hyvin tukeva ja sopivat säädöt omaava toimistotuoli on myös tarpeen, etteivät selkä ja jalat rasitu pitepäänkään istuttaessa. Pyörät, käsinojat ja sopivan korkuinen selkänoja lisäävät oleellisesti ergonomiaa ja viihtyvyyttä työssä. Tavallisessa kiinteässä tuolissa istuessa voi pitemmän päälle tulla kipuja ja jumittumia, jotka jatkuessaan voivat vaikuttaa alentavasti työtehoon. Hyvätkään kalusteet eivät kuitenkaan poista rentoutumisen tarvetta taukojen aikana. Nuoremmille käyttäjille, ja pitkiä aikoja kerrallaan pelaaville, voi värikkäitä yksityiskohtia omaava pelituoli olla tavallista konttorituolia mieleisempi valinta.

Edulliset ja laadukkaat konttorikalusteet netistä

Oletko kalustamassa kotitoimistoa ja etsit sinne sopivia kalusteita? Osta konttorikalusteet edullisesti netistä laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme. Tutustu tuotteisiin kaikessa rauhassa sinulle sopivana ajankohtana, valitse mieleisesi, ja tilaa ne milloin vain aina avoinna olevasta nettikaupasta. Kalusteiden kilpailukykyiset hinnat ja laadukkaat yksityiskohdat antavat viimeistellyn ilmeen kotitoimistolle tai työpisteelle. Tavarat pysyvät järjestyksessä ja motivaatio työntekoon korkealla, kun voit tehdä töitä kunnollisesti kalustetussa konttorissasi.