Edullinen toimitus
Nopea toimitus
14 pv:n palautusoikeus
Ostoskori
0
Kassalle

Ruokailutuolit

1292Tuotteet
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu
Valinta
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Näytä vain kampanja
Ulkonäkö
Tyyli
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Toiminto
Istumapaikkojen lukumäärä
Pituus
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Väri
Sarja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä

Keittiön ruokailukalusteet kannattaa valita huolella. Nykyaikaiset valikoimat kattavat todella hyvin vaativankin sisustajan tarpeet, jolloin kodissa ennestään olevaa sisustusteemaa on helppo jatkaa myös päivittäisessä käytössä olevassa ruokailutilassa. Toisaalta, mikä estää aloittamasta kodin uuden tyylin löytymisen ruokailutilan kautta? Kun panostat laadukkaisiin kalusteisiin ruokailutilassa, on samaa teemaa sitten helppoa jatkaa muissa kodin tiloissa. Voit ostaa ruokailukalusteet pöydän ja tuolit sisältävän settinä, tai hankkia laadukkaan ja tilaan sopivan kokoisen pöydän sekä siihen sopivat tuolit erillisinä hankintoina. Erillisinä ostoksina tehtävät pöytä- ja tuolihankinnat antavat vaativimmallekin sisustajalle hieman enemmän valinnanvaraa, sillä silloin ei tarvitse tyytyä valmistajan valmiiksi valitsemiin paketteihin. Furniturebox tarjoaakin edulliset ruokailutuolit verkosta helposti.

Millaisia ruokailutuoleja on tarjolla?

Ruokakunnan ja ruokailutilan koot ovat tärkeimpiä tekijöitä valittaessa omaan kotiin sopivia ruokailutuoleja. Jos ruokailupöytä on hankittu jo etukäteen, on tärkeää valita pöytään tyylillisesti ja fyysisen koon mukaan sopivimmat tuolit laajoista valikoimistamme. Mittaa pöydän korkeus ja valitse sellainen tuolimalli, joka varmasti sopii kätevästi pöydän alle, kun tuolit eivät ole käytössä. Ota huomioon mahdollisten käsinojien vaatima lisätila. On tärkeää huomioita myös tuolien leveys suhteessa pöydän leveyteen, jotta ruokailijoilla ei olisi epämiellyttävän ahdasta pöydän ääreen kokoontuessa. Tuoleja on saatavilla pelkkinä puutuoleina sekä erilaisilla pehmustetuilla istuinosilla varustettuina. Tuoleja voi myös helposti ja edullisesti tyylitellä erilaisilla selkänojan päälle vedettävillä verhoilukankailla. Valitse juuri sinun kotiisi parhaiten sopivat tuolit verkkokaupastamme!

Ruokailutuolien ostaminen nettikaupasta

Osta ruokailutuolit ja muut ruokailutilan kalusteet helposti ja nopeasti Furnitureboxin laajoista valikoimista. Tarjoamme aina todella laajan valikoiman eri valmistajien laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Verkkokaupan suurimpia etuja kivijalkamyymälöihin on se, että olemme avoinna aina silloin kun sinulla on parhaiten aikaa miettiä kodin huonekaluhankintoja. Säästät paljon aikaa ja vaivaa, kun teet hankinnat mukavasti ja vaivattomasti kotoa käsin tarvitsematta lähteä jonottamaan ruuhkaisiin kauppakeskuksiin.