Edullinen toimitus
Nopea toimitus
14 pv:n palautusoikeus
Ostoskori
0
Kassalle

Puutuolit

12Tuotteet
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu
Valinta
Ulkonäkö
Väri
Pituus
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Tyyli
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)

Mukava tuoli tukee selkää ja on ergonominen, mutta on myös kaunis silmälle. Ei siis ole aivan sama, millaiset tuolit kotiinsa valitsee. Kevyet puutuolit sopivat päivittäiseen käyttöön, koska niitä on helppoja siirrellä. Raskaammat tuolit ovat näyttäviä ja sopivat erityisesti ruokailuhuoneeseen, jossa vietetään myös illanistujaisia. Valitse siis uusimmista huonekalutrendeistä mieleisesi ja tee kodista oman näköisesi. Voit ostaa näppärästi kaikki tarvittavat kalusteet verkosta, myös keittiön pöydän ääreen tai muihin huoneisiin sopivat puutuolit. Voit vertailla erilaisia malleja ja värejä, valita suosikkisi ja tilata toiveidesi mukaiset puutuolit verkosta. Kodin sisustaminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

Puuttuuko keittiöstäsi puutuolit?

Puu on erittäin kestävä ja myös ekologinen huonekalumateriaali. Puu kestää kolhut ja kokoamiset, muutot ja siirrot. Puutuolit ovat miellyttäviä käyttää, sillä puu tuntuu lämpimältä myös paljaalla iholla. Oikean puulajin valitsemalla voi myös valita joko kevyen kevyet tai raskaat tuolit. Puutuolit voivat myös päivittää trendikkääksi esim. metalliin vivahtavalla maalilla maalaamalla. Toisaalta puu toimii myös kodikkuutta huokuvana materiaalina. Onhan se aina ollut suomalaisen kulttuurin kiteytymä. Puu myös on todella ajaton materiaali. Kaiken lisäksi puuta on helppo muunnella - jos kyllästyy nykyiseen ulkonäköön ja kaipaa pienimuotoista muutosta, voi puutuoleja muunnella esim. käsittelemällä ne maalilla, petsillä tai vahalla. Puutuolit ovat ihana lisä jokaiseen kotiin, sillä ne kestävät sukupolvelta toiselle.

Puutuoleilla uutta ilmettä sisustukseen!

Joskus sitä kaipaa uutta ilmettä sisustukseen. Muutoksen ei tarvitse olla suuri, jotta se piristää. Keittiötä tai ruokailutilaa saa nopeasti ja helposti päivitettyä uusilla tuoleilla. Aina ei ole siis tarvetta tehdä kallista ja aikaa vievää keittiöremonttia, vaan muutamalla edullisella huonekalulla saa aikaan suuren muutoksen. Puutuolit netistä toimitetaan kotiovellesi, joten ei ole tarpeen lähteä erikseen huonekaluliikkeeseen ostoksille. Sivuiltamme löytyy varmasti jokaiselle sopiva tuolimalli!