Kassalle
0 tuotetta. Yhteensä 0,00 €
Ostoskori
0
Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta
Edullinen toimitus
14 pv:n palautusoikeus

Jakkarat ja rahit

Varastotuote
109,00 €
-16%
Norm. hinta 129,00 €
Säästät 20,00 €
Useita värejä
Varastotuote
59,90 €
-93%
Norm. hinta 895,00 €
Säästät 835,10 €
Useita värejä
Varastotuote
169,90 €
-10%
Norm. hinta 189,00 €
Säästät 19,10 €
Varastotuote
129,90 €
-13%
Norm. hinta 149,00 €
Säästät 19,10 €

Jakkara on pieni kätevä, monikäyttöinen tuoli, jota myös tuttavallisesti palliksi kutsutaan. Sillä voi tietysti istua, mutta jakkaralla on myös monta muuta käyttöä. Jakkara kulkeutuu myös vaivatta ulos pihalle tai parvekkeelle. Metalliset jakkarat kestävät pientä sadettakin. Osta jakkara osaksi sisustustasi, sillä voit ratkaista monta tarvetta samalla kertaa. Jakkaralle on aina tilaa ja tarvetta. Rahi on aina paikallaan sohvan tai nojatuolin vierellä. Siihen on ihana nostaa jalat ja nauttia elokuvasta tai kirjasta. Raheissa on laadukas vaahtomuovi- tai kuitutäyte, joka pitää muotonsa ja tarjoaa napakan tuen. Myös päällyskankaat ovat laadukkaita ja kestäviä. Tarjolla on useita näyttäviä värivaihtoehtoja.

Oletko miettinyt, mihin kaikkeen jakkaraa voisi käyttää?

Sohvan tai nojatuolin vierellä jakkara toimii pikkupöytänä, jolle voi laskea vaikka teekupin ja voileipälautasen tai kirjoja ja lehtiä. Yöpöytänä jakkaralle mahtuu juuri sopivasti kaikki tarvittava, kuten esimerkiksi herätyskello, kännykkä ja kirja. Jakkara toimii apuna, kun etsit jotain yläkaapeista. Sen päällä viihtyvät myös viherkasvit ja tunnelmalliset pöytälamput. Jakkaran voit myös maalata sisustukseesi sopivaksi, mikäli juuri oikeaa sävyä ei löydy valmiina. Jakkara on hyödyllinen, monikäyttöinen ja näppärä osa kotisi sisustusta. Jakkaroita voi olla useita, niille varmasti löytyy jokaiselle käyttötarkoitus. Rahi on pehmeä ja miellyttävä sohvan tai nojatuolin kumppani. Rahi tarjoaa tarvittaessa myös tilapäistä lisäistumatilaa, ja koska ne ovat keveitä, sisustusta on helppo muuttaa niiden avulla.

Hanki jakkara tai rahi osaksi kotisi sisustusta

Osta jakkara verkosta, niin saat nopeasti ja helposti lisää käytännöllistä istumatilaa kotiisi. Sohva tai nojatuoli ilman rahia ei ole täydellinen. Rahilla lisäät istumamukavuutta, koska voit halutessasi nostaa jalkasi ylös lattialta. Jakkaroita ja raheja löytyy monen värisiä sekä erilaisista materiaaleista tehtyinä. Tarjolla on myös useita eri päällyskangasvaihtoehtoja. Löydät varmasti mieleisesi mallin, joka sopii sisustukseesi. Kun jakkara tai rahi saapuu kotiisi, et enää voisi tulla toimeen ilman sitä!