Tuolit netistä/Tuolit online - Furniturebox
topbar.html
09 - 424 520 40
Asiakaspalvelu

Aukioloajat

 • maanantai 10:15 - 16:00
 • tiistai 10:15 - 16:00
 • keskiviikko 10:15 - 16:00
 • torstai 10:15 - 16:00
 • perjantai 10:15 - 16:00
 • lauantai Suljettu
 • sunnuntai Suljettu
Asiakaspalvelu: 09 - 424 520 40
  Ladataan ostoskoria...
  Kaikki suodattimet
  Tyhjennä
  Tuote 1-32 / 533.
  Lajittele:

  Väri

  Beige Harmaa Keltainen Kuviollinen Liila Luonnonvärinen Musta Muut värit Oranssi Punainen Ruskea Sininen Vaaleanpunainen Valkoinen Vihreä

  Materiaali

  Metall Muovi Nahka tai keinonahka Puu Tekstiili

  Leveys

  Syvyys

  Korkeus

  Toiminto

  Jatkettava Keinu Lepotuoli Pinottava Pyörivä Säilytys Vuodesohva

  Sarja

  Tuolit

  Tuolit ovat yksi monipuolisimmista huonekaluryhmistä. Erilaisia tuoleja tarvitaan huoneessa kuin huoneessa aina keittiöstä makuuhuoneeseen. Ne ovat paitsi tärkeä osa huoneen yleisilmettä, mutta myös tarpeellinen huonekalu auttamaan rentoutumisessa tai esimerkiksi pukeutumisessa. Kaunis ja käytännöllinen tuoli on sisustuksessa kuin piste iin päällä.

  Tuolit ja niiden ostaminen

  Kun tuolien hankinta esimerkiksi kotiin tulee ajankohtaiseksi, ostosten teko on syytä aina aloittaa kartoittamalla nykyiset ja tulevat tarpeet sekä kodin sisustustyyli. Tärkeintä on, että tuolit tuovat iloa omistajalleen. Myös tuolien laatu on erittäin tärkeää: oikeanlaiset istuimet auttavat ehkäisemään jopa selkäongelmia, ja laadukkaista materiaaleista valmistettuina tuolien voi odottaa palvelevan jopa vuosikymmeniä. Tuoleja on saatavilla lukuisissa eri tyyleissä. Modernit tuolit kiehtovat erikoisella tai kevyellä muotokielellään, ja sopivat näin moderniin kotiin, jossa ei kavahdeta erikoisempiakaan sisustusratkaisuja. Perinteiset nahkanojatuolit ovat omimmillaan esimerkiksi kirjastossa tai takkahuoneessa, jossa nahka sointuu upeasti vaikkapa kivisen takan luomaan tunnelmaan. Tuoleja voi käyttää myös sisustussuunnitelman lähtökohtana. Ehkä uusi istuin inspiroi remontoimaan koko huoneen uusiksi? Koska vaihtoehtoja on runsaasti, on uusien tuolien hankinta helpointa verkossa. Näin pääsee vertailemaan vaihtoehtoja helposti ja nopeasti.

  Tuolit verkosta toimitetaan usein osissa

  Kun tilaat tuolit netistä, on syytä ottaa selvää jo ostovaiheessa siitä, toimitetaanko tuolit koottuina vai osissa. Tuolien kokoaminen on useimmiten erittäin helppoa, eikä puuhaan vaadita juuri mitään ruuvimeisseliä kummempia työkaluja. Ennen tuolien toimitusta on syytä raivata tuoleille tarkoitettu tila valmiiksi. Näin kokoaminen ja tuolien asettaminen paikalleen sujuu käden käänteessä. Lisätuolit ovat usein erinomainen valinta varsinkin keittiöön, joka on yksi yleisimmistä paikoista, jossa kotiin tulleet vieraat viettävät aikaa. Vaihtoehtoja riittää kevyistä jakkaroista ruokailuryhmien tyylikkäisiin kokonaisuuksiin, joten valinnanvaraa riittää. Helpointa onkin ostaa tuolit netissä. Näin tuolien mittoja, materiaaleja ja värejä pääsee vertailemaan kotoa käsin, ja samalla voi varmistaa, että tuolit sopivat esimerkiksi leveytensä puolesta ruokailupöydän ympärille luontevasti. Furnitureboxin valikoimissa on runsaasti edullisia ja moneen tyyliin sopivia vaihtoehtoja, joten tuolit verkossa kannattaa valita meiltä.

  Tuolit jokaiseen huoneeseen

  Rentoa tunnelmaa baarijakkaroilla

  Keittiössä vietetään paljon aikaa sekä perheen että ystävien kesken. On siis syytä hankkia moneen tilanteeseen taipuvat tuolit, joilla saa myös muutettua huoneen ilmettä helposti täysin erilaiseksi. Perinteisten ruokailutiloihin tarkoitettujen tuolien lisäksi baarijakkarat ovat kätevä ja moderni lisä keittiöön. Jo pelkkä nimi tuo mieleen hauskat hetket yhdessä lähimmäisten kanssa. Baarijakkaroilla on käyttöä myös monissa muissa huoneissa: mikäli kotona on tilaa, voi sinne perustaa jopa erillisen baarihuoneen, jossa kelpaa kokeilla uusia drinkkejä ja viettää aikaa rennosti. Korkea jakkara sopii hyvin myös autotalliin tai harrastehuoneeseen, jossa tuolille istahdetaan aina välillä askareiden lomassa. Oli mielessäsi millainen huone tai tila tahansa, osta tuoleja, joita voi käyttää monessa eri huoneessa.

  Nojatuolit houkuttelevat rentoutumaan

  Pitkän päivän jälkeen on ihanaa rentoutua mukavassa tuolissa. Upottavan pehmeä nojatuoli on täydellinen valinta olohuoneeseen erilaisten kahden- tai useamman istuttavien sohvien lisäksi. Paras nojatuoli on tietenkin mukava, kestävä ja silmää miellyttävä. Furnitureboxilla on runsaasti kohtuuhintaisia tuoleja, joista jokaiselle löytyy suosikkimalli. Kodikasta tunnelmaa saa esimerkiksi sametilla päällystetyllä laiskanlinnalla. Siro messinkijalkainen tuoli on nappivalinta moderniin kotiin, mutta historian havinasta pitävä valitsee retrohenkisen plyysituolin, jonka koristeelliset jalat ja upeat värit tekevät tuolista huoneen keskipisteen. Tuolit kuuluvat myös lasten ja nuorten huoneisiin. Mukava lukunurkkaus tai istumapaikka kylään tulleille kavereille tekee huoneesta lapsen lempipaikan. Kodissa ei ole huonetta, joka ei saisi pientä kohennusta oikealla tuolivalinnalla.

  Tuoleihin uutta twistiä tyynyillä

  Tavallisiin tuoleihin saa uutta ilmettä helposti erilaisin tekstiilein. Olipa kyseessä jo pitkään käytössä ollut ruokailuryhmä tai vasta hankittu nojatuoli, tyynyt tai tuolinpäälliset ovat helppo tapa muuttaa tuolien ilmettä, tehdä niistä mukavampia ja tuoda huoneeseen hieman väriä. Tuolien käyttötarkoituksia voi myös laajentaa perinteisestä istumisesta. Pieneen tilaan mahtuva tasapintainen jakkara on paitsi hyvä aputuoli yllätysvieraita varten, mutta sitä voi käyttää vaikka sohvapöytänä tai laskutilana eteisessä. Ehkäpä vähemmälle istumakäytölle jäänyt tuoli saa uuden elämän rahina, jolle on mukava nostaa jalat vaikka elokuvaa katsellessa? Värikkäät ja rennot säkkituolit taipuvat kirjaimellisesti moneen. Pehmeän rakenteensa ansiosta ne on helppo säilyttää ja niille on mukava köllähtää rentoutumaan. Ne ovatkin usein varsinkin lasten suosikkeja, joten lastenhuoneeseen niitä kannattaa ehdottomasti harkita.

  Tärkeät ja monipuoliset tuolit

  Hyvällä tuolilla on aina paikkansa kotona. Koska nykyihmiset viettävät runsaasti aikaa sisätiloissa istuen, ei ole aivan sama, millaisessa tuolissa aikaansa viettää. Arjen lisäksi tuoleja tarvitaan erityisesti juhlissa. Jokaiselle vieraalle on hyvä olla istumapaikka. Muutama ylimääräinen jakkara ratkaisee ainakin rentojen illanviettojen istuinongelmat, ja ne on helppo pinota vaikka vaatekaappiin säilöön muuksi ajaksi. Hyvät tuolit ovat tärkeitä myös töitä tehdessä ja kotitehtävien parissa pakertaessa. Laadukas, oikean istuma-asennon löytämisessä auttava tuoli parantaa työtehokkuutta ja on ergonominen valinta. Olivatpa tuolitarpeesi millaiset tahansa. Furnitureboxin valikoima kattaa monenlaiset tyylit, tarpeet ja tilanteet. Näyttävät nojatuolit, ketterät baarijakkarat, ruokapöytää täydentävät istuimet ja eteiseen sopivat penkit löydät valikoimistamme vaivatta.

  Visa mer
  Viimeksi katsotut tuotteet