Edullinen toimitus
Nopea toimitus
14 pv:n palautusoikeus
Ostoskori
0
Kassalle

Vuodesohva

447Tuotteet
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu
Valinta
Ulkonäkö
Vuodekoko
Väri
Pituus
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Tyyli
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Näytä vain kampanja
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Toiminto
Istumapaikkojen lukumäärä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä

Vuodesohva on oivallinen valinta olohuoneeseen tai vaikkapa vierashuoneeseen, kun tarvitset monikäyttöistä huonekalua. Tämä mainio huonekalu yhdistää istuskelun, oleilun ja nukkumisen. Päiväsaikaan se toimii täydellisesti palvelevana sohvana istujien mieliksi ja yöaikaan siitä saa kätevästi tehtyä sängyn kahdelle hengelle. Vuodesohvat ovat mukavia niin sohvana kuin tilapäisenä nukkumapaikkanakin.

Vuodesohva säästää tilaa ja rahaa

Vuodesohva on erinomainen ratkaisu, kun tarvitset varavuoteen tai vierassängyn. Hyvä vuodesohva yhdistää sängyn ja sohvan parhaat ominaisuudet ja ajaa onnistuneesti molempien asian. Tällainen huonekalu on myös tilankäytön kannalta todella oivallinen, kun ei tarvitse ostaa kahta erillistä huonekalua - puhumattakaan siitä, että siinä säästää selvää rahaa. Vuodekäyttöön soveltuva sohva on hyvä valinta myös lastenhuoneeseen, minkä voi tarvittaessa helposti valjastaa vierashuoneeksi. Pienessä yksiössä asuva saa vuodesohvasta arkea helpottavan kaverin, jonka voi koota pois näkyviltä, kun tarvitsee lisää tilaa. Valikoimista löytyy niin kahden kuin kolmenkin hengen vuodesohvia sekä divaanivuodesohvia. Divaanivuodesohva on elegantti kaluste, jonka pidennetty osa tarjoaa upean loikoilupaikan leffailtojen iloksi ja on etenkin lasten mieleen. Pienemmissä asunnoissa asuvat osaavat arvostaa vuodesohvista yleensä löytyvää säilytystilaa, jonne voi kätevästi kätkeä esimerkiksi vuodevaatteet tai vaikka vähemmällä käytöllä olevat kuntoiluvälineet.

Kuinka vuodesohva otetaan käyttöön?

Kun sopiva vuodesohva verkossa tulee vastaan ja on aika tilata se, täytyy miettiä miten se otetaan käyttöön. Vuodesohvat toimitetaan lähes poikkeuksetta koottuna, kuten sohvat yleensä. Niissä ei ole ylimääräisiä osia, eikä sinun tarvitse huolehtia niiden kokoamisesta, joten voit ottaa rennosti. Kotiinkuljetuksen ansiosta sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin tilata vuodesohva ja odotella sen saapumista. Kuljetuspalvelu voi viedä myös vanhan sohvasi pois tieltä, jolloin sekään ei jää sinun huoleksesi. Vuodesohvan päivittäinen käyttö ja muuntaminen sohvasta sängyksi ja taas takaisin sohvaksi on todella vaivatonta. Vuodesohvissa on nimittäin äärimmäisen helppokäyttöinen mekanismi, jonka käyttöön ei tarvita voimaa eikä teknistä osaamista. Osta vuodesohvaan petaussuoja, niin sen päällinen ja pehmusteet pysyvät kauemmin puhtaina ja uudenveroisina pidempään. Näin myös pesemisen tarve vähenee ja vuodesohvan ylläpito on helpompaa.

Vuodesohva - Mitä tulee ottaa huomioon ennen hankintaa?

Vuodesohva sopii kaikenlaisiin tiloihin

Vuodesohva on parhaimmillaan elinikäinen kaveri kodin kalustuksessa. Mukava vuodesohva on sellainen, joka sopii sinun ja perheesi tarpeisiin. Oli kotisi sitten maalla tai kaupungissa, vuodesohvasta saa täydennystä kodin kalustoon ympäristöstä ja sisustuksesta riippumatta. Nämä monikäyttöiset kalusteet sopivat erikokoisiin asuntoihin aina yksiöstä kartanoon ja ne joustavat tarpeiden mukaan. Monet hankkivat kätevän vuodesohvan myös kesämökille, minne se sopiikin vallan mainiosti. Pienikokoisiin mökkeihin vuodesohvat ovatkin täydellisiä ratkaisuja, kun halutaan säästää tilaa ja samalla nukkua mukavasti. Ennen kun hankit vuodesohvan, sinun tulee mitata sille varattu tila, jotta osaat ostaa oikeankokoisen kalusteen. Tila kannattaa mitata sekä leveys- että pituussuunnassa, jotta varmistetaan vuodesohvan täydellinen sopivuus sille saatavissa olevaan tilaan.

Räätälöi oma vuodesohvasi

Vuodesohva on nykyään niin suosittu kaluste, että valikoimaa värien ja erilaisten verhoilujen osalta löytyy runsain mitoin. Voit räätälöidä sen täysin toiveidesi mukaan. Miellyttävä vuodesohva on verhoiltu kankaalla, joka tuntuu mukavalta iholla, ei hiosta eikä aiheuta allergisia oireita, ja on helppo hoitaa. Etenkin lapsiperheissä osataan arvostaa päällisiä, joista on helppo pyyhkiä erilaiset roiskeet pois. Jos et haluat valmista vuodesohvapakettia, voit myös räätälöidä itsellesi sopivanlaisen vuodesohvan yhdistelemällä erilaisia moduleita. Näin päätät myös sohvan koosta ja muodosta itse. Valinnat eivät lopu väriin, materiaaliin tai malliin, sillä vuodesohvaan voi valita myös omaan käyttöön parhaiten soveltuvat jalat. Jalkavaihtoehtoja onkin useita erilaisia: voit esimerkiksi valita puusta tai vaikkapa metallista valmistetut jalat uuteen vuodesohvaasi.

Valitse sopiva verhoilu vuodesohvaasi

Värejä vuodesohvan verhoiluun on saatavilla lähes yhtä paljon kuin maailmassa on värejä, eli löydät varmasti omaan sisustukseesi sopivan päällisen, halusit sitten valkoista, mustaa tai pinkkiä. Kun valitset vuodesohvaan verhoilua, kannattaa ottaa huomioon sen hankauskesto. Tuo suure on ilmoitettu martindaleina. Voit tarkistaa jokaisen kankaan hankauskeston erikseen, jotta varmistut siitä, että vuodesohvasi kestää mahdollisimman hyvin käyttöä. Tämä helpottaa erilaisten kankaiden vertailua ja auttaa sinua tekemään paremman valinnan, joka sopii sinulle ja perheellesi. Yksi parhaista kankaista, jonka voit uuteen vuodesohvaasi hankkia, on alcantara. Se on ylellinen, miellyttävän pehmeä, hengittävä ja helppohoitoinen mikrokuitukangas, joka on valmistettu polyesteristä ja polyuretaanista. Martindalen testissä alcantara saa tulokseksi 100 000, kun kodin kankailta yleensä vaaditaan ainoastaan 12 000-15 000 martindalea hankauskestoksi.

Vuodesohvan huolellinen hoito

Tekokuidut ovat usein parhaiten kulutusta kestäviä sekä helposti huollettavia materiaaleja. Vuodesohva pysyy uudenveroisena, kun hoidat sitä oikein. Tyynyt ja pehmusteet kannattaa ottaa sohvasta irti vähintään kerran viikossa ja tuulettaa niitä ulkona. Parhaiten saat kertyneen pölyn vuodesohvasta pois, kun imuroit pehmusteet läpikotaisin. Vuodesohvaa valitessa kannattaa myös ottaa huomioon, onko rungon kangas irrotettava ja voiko sen pestä koneessa. Irtotyynyistä saa yleensä kankaan irti niissä olevan vetoketjun avulla, mutta tämäkin kannattaa erikseen tarkistaa. Joskus kangas on määritelty konepesun kestäväksi, mutta se voi siitä huolimatta haalistua. Kannattaa siis olla verhoilun kanssa tarkkana ja pestä koneessa vaikkapa vain pienen tyynyn kangas ennen koko sohvan kankaiden pesemistä.