Edullinen toimitus
Nopea toimitus
14 pv:n palautusoikeus
Ostoskori
0
Kassalle

Sohvaryhmä

471Tuotteet
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu
Valinta
Väri
Pituus
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Tyyli
Sarja
Istumapaikkojen lukumäärä
Vuodekoko
Toiminto
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Näytä vain kampanja
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä

Oikeanlainen ja tarkoitukseen sopiva sohvakalusto on joka kodin olohuoneen keskus. Näyttävä sohva vangitsee katseen ja on oikein valittuna pitkäikäinen osa arkeasi. Kiinnitä kotiisi sopivan sohvan valinnassa huomiota sohvan pintamateriaaliin käyttötarpeen mukaan. Eläintaloudessa keino- tai aitonahkainen sohva on helpointa imuroida ja pitää puhtaana liukkaan pintansa ansiosta. Sohvissa on myös eroja runkoratkaisujen osalta. Mieti, sopiiko kotiisi paremmin jykevä puurunkoinen sohva, vai modernimpi sirorakenteinen sohva. Osta sohvaryhmä netistä ja säästä samalla huomattavasti aikaa sekä vaivaa eri huonekaluliikkeissä kiertelemiseen verrattuna. Ajan ja vaivan lisäksi säästät myös rahallisesti, Furniturebox tarjoaa laajat ja kattavat valikoimat sohvia aina edulliseen hintaan!

Sopivan sohvaryhmän valinta

Saatavilla olevien sohvaratkaisujen kirjo on todella laaja ja se saattaa hämmästyttää kuluttajan ylitsevuotavalla tarjonnallaan. Lähde sohvan etsinnässä liikkeelle muutamasta perusasiasta. Mieti, haluatko ostaa esimerkiksi yhden isomman sohvan ja vaikkapa kaksi nojatuolia. Jos olohuoneessasi on tarpeeksi tilaa, toimiva ratkaisu on myös hankkia esimerkiksi yksi kolmen - neljän sohva ja sen lisäksi toinen pienempi, kahden - kolmen hengen sohva. Mikään ei estä myöskään kalustamaan olohuonetta kaikkien näiden mallien erilaisilla yhdistelmillä, vain mielikuvituksesi on rajana! Yleensä kokonainen sohvakalusto valitaan samasta mallistosta keskenään samanlaisilla pintamateriaaleilla. Mutta tämä ei ole ainut ratkaisu. Riippuen kotisi muusta sisustustyylistä, voi rohkea eri materiaalien ja runkomallien yhdisteleminen tuoda todella häkellyttävän näyttäviä kokonaisuuksia, jotka taatusti miellyttävät silmääsi ja tuovat iloa kiireiseen arkeen!

Sohvakalusta kätevästi nettikaupasta

Osta sohvaryhmä helposti ja nopeasti laajoista valikoimistamme. Kalusteiden ja muiden kodin tarvikkeiden ostaminen Furnitureboxin nettikaupasta on todella vaivatonta. Etsi laajoista valikoimistamme juuri sinun kotiisi ja tarpeisiisi sopiva sohvaryhmä, ja tee tilaus verkkokaupassamme käden käänteessä. Ennen tilauksen tekemistä kannattaa mitata uuden sohvan paikka kotonasi, jotta voit varmistua, että sohva varmasti mahtuu olohuoneeseesi. Voit huolettaa ostaa kalusteet verkkokaupasta, sillä maksutapamme ovat turvallisia ja tuotteiden toimitus takuuvarmaa. Tutustu kattavaan valikoimaamme jo heti tänään!