Kassalle
0 tuotetta. Yhteensä 0,00 €
Ostoskori
0
Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta
Edullinen toimitus
14 pv:n palautusoikeus

Nahkasohva

Furniturebox on oikea paikka ostaa nahkasohva verkossa! Jokaisessa mallissa on jokin ainutlaatuinen yksityiskohta, ja sohvamme ovat taatusti kestäviä rungosta jalkoihin. Meillä on siis tarjolla ostajillemme muutakin kuin samaa perinteistä sohvamallia eri värisinä. Valikoimassa on niin pienempiä kahden istuttavia sohvia kuin suurperheen mentäviä kulmasohvia. Olemme huolehtineet myös siitä, että jokaisesta mallista on saatavilla yksityiskohtaisia kuvia: voit rauhassa tutkia vaikka koko kategorian tuotteet ennen ostopäätöstäsi. Jotkut nahkasohvamme ovat osa istuinryhmää, joten halutessasi voit uusia koko olohuoneen istuimet kerralla. Nahkaiset sohvamme ovat klassista tyyliä yhdistettynä kestävyyteen ja ne ovar vieläpä helpot puhdistaa. Hinnatkin ovat kilpailukykyisiä, tule siis ja tutustu!

Nahkasohva kestää tyylikkäänä

Vuosikymmenestä toiseen suosionsa säilyttäneet nahkasohvat ovat mukavia ja ajattoman näyttäviä. Nahkasohvan kiistaton etu on tyylikkyyden ohella sen kestävyys ja pitkäikäisyys. Jos et nauti huonekalujen uusimisesta usein, voit nahkasohvan ostamalla saada sohvan vuosikymmeniksi! Nahkapinta kestää isompiakin kolhuja eikä repeä helposti. Varsinkin koira- tai lapsiperheeseen kiiltonahkainen sohva on viisas valinta: tassunjäljet ja kaatuneet mehut on helppo pyyhkiä kostealla kankaalla, ainakin helpompi kuin kankaiselta sohvalta. Nahkasohvien valikoimasta löytyy myös helposti vierasvuoteeksi sopivia huonekaluja: voit joko investoida varsinaiseen vuodensohvaan tai niin leveään nahkasohvaan, että vieraasi mahtuu siihen makaamaan ilman ongelmia. Niille, jotka eivät halua istua nojatuolissa tai kylmällä ja kovalla lattialla, on nahkasohva fiksu valinta!

Meiltä saat hyvän ja laadukkaan istuimen

Nahkasohva on arkielämään sopiva ja laadukas huonekalu, jolla on taatusti mukava oleilla pitkän päivän jälkeen. Kotisi tyyliin sopiva ja edullinen nahkasohva löytyy varmasti Furnitureboxin laajasta valikoimasta. Meiltä löydät kaikenväriset nahkaiset sohvat. Myymme myös nahkajäljitelmästä valmistettuja sohvia sinulle, joka ostat huonekalusi mieluummin tekonahasta valmistettuna. Nahkasohvien kategoriastamme löytyy niin kiiltonahkaa kuin mokkanahkaa, sinulla on siis valinnanvaraa myös nahkaisten sohvien pintamateriaaleissa. Tutustu ja tilaa vaikka heti!