Edullinen toimitus
Nopea toimitus
14 pv:n palautusoikeus
Ostoskori
0
Kassalle

Futon

9Tuotteet
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu
Valinta
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Ulkonäkö
Tyyli
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Toiminto
Vuodekoko
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri

Futon tuo monille ensimmäisenä mieleen lattialle asetettavan patjan. Nykyään sanan käyttötarkoitus on laajentunut käsittämään myös vuodesohvat. Tällainen huonekalu on täydellinen valinta heille, joilla käy silloin tällöin yövieraita, mutta ylimääräiselle sängylle ei ole tilaa. Erillistä vierashuonetta ei tarvita, sillä sohva muuntautuu näppärästi vierasvuoteeksi. Futon sopii hyvin myös teini-ikäisten huoneeseen, jossa hengaillaan kaveriporukalla ja vietetään välillä öitäkin. Futonin voi ostaa kätevästi verkosta, jossa eri hintaluokkien malleja pääsee vertailemaan näppärästi. Myös värivalikoima on verkossa laajimmillaan, joten juuri omaan sisustukseen sopiva vaihtoehto löytyy varmasti. Osta futon verkosta ja nauti pian sohvan ja sängyn lyömättömästä yhdistelmästä!

Käytännöllinen ja kaunis huonekalu

Futonin avulla asunnossa on aina ylimääräinen vuodepaikka yllätysvieraille! Futon on paitsi tyylikäs mutta myös monikäyttöinen vaihtoehto perinteiselle sohvalle. Se on helppo avata yhdellä kädenliikkeellä. Selkänojan saa laskettua alas, jolloin sohva muutuu sekunneissa sängyksi. Lisämukavuutta futonille saa esimerkiksi petauspatjalla. Tämä ei ole käytön kannalta välttämätön varuste, mutta on huomaavainen ele yövieraita ajatellen. Futon on valmistettu kestävästä kankaasta, joten se kestä kulutusta myös lapsi- tai lemmikkiperheissä. Helppohoitoiset materiaalit on helppo pitää puhtaana, sillä futonin voi puhdistaa vaikka imuroimalla. Futoneita on myös saatavilla monia eri kokoja aina neljänistuttavaan vaihtoehtoon asti. Pieneenkin asuntoon on siis mahdollista hankkia nyt näppärä lisävuode, joka palvelee arkikäytössä mukavana sohvana.

Futon netistä helposti ja edullisesti

Osta futon netistä ja helpota arkeasi. Kotisi on aina valmis vastaanottamaan ystävät ja yllätysvieraat, kun sohvasi saa näppärästi muutettua ylimääräiseksi makuupaikaksi. Vaikka sana vierasvuode ei ehkä tuo ensimmäisenä mieleen mukavia muistoja, nykyaikaiset futonit on suunniteltu kestäviksi, mukaviksi ja tyylikkäiksi. Valikoimistamme löytyy siis sohvasta vuoteeksi taipuva huonekalu juuri omaan makuusi, oli sisustustyylisi viileän moderni, maalaisromanttinen tai luonnonläheinen. Tutustu tarjontaamme ja ihastu!