Kassalle
0 tuotetta. Yhteensä 0,00 €
Ostoskori
0
Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta
Edullinen toimitus
14 pv:n palautusoikeus

Kulmasohva

Kulmasohva on nimensä mukaisesti sohva, joka on rakennettu kulmaan. Laadukas kulmasohva antaa hienostuneen ilmeen kotiin ja vie vähemmän tilaa kuin kaksi sohvaa erikseen. Edullinen kulmasohva on hankinta, jonka avulla pieneenkin tilaan saa tarpeeksi istuma-alaa suurelle seurueelle. Tavallisia sohvia löytyy joka kodista. Päivittämällä omasi kulmasohvaksi saat käytännöllisemmän version sohvasta. Se on kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sillä siinä kaksi sohvaa on yhdistetty yhdeksi huonekaluksi. Korkealuokkainen ja huolella valmistettu kulmasohva on erinomainen valinta niin pieniin kuin suuriin tiloihin. Se antaa uniikin säväyksen sisustukseen ja saa kodin näyttämään tyylikkäältä, kun yhtenäinen linja jatkuu läpi sisustuksen eikä huoneessa ole montaa erillistä huonekalua.

Kulmasohva antaa kodikkaan ilmeen olohuoneellesi

Hankkimalla kulmasohvan saat kotiisi yhtä aikaa sekä viihtyisyyttä että käytännöllisyyttä. Tyylikäs kokonaisuus tuo miellyttävän ja leppoisan tunnelman, kun koko perhe mahtuu istumaan samalle sohvalle nauttimaan yhdessäolosta lähellä toisiaan. Useammalle vieraalle riittää tilaa, eikä ylimääräisten tuolien hankkimisesta ja säilyttämisestä tarvitse huolehtia. Sohva on helppo sijoittaa huoneen nurkkaan, mutta se toimii myös tarpeen vaatiessa tilanjakajana isommassa asunnossa. Pehmeät istuintyynyt kutsuvat rentoon oleiluun, jonne on helppo upota iltaa istumaan ja rauhoittumaan arjen kiireistä. Kulmasohva toimii myös kätevästi myös vierassänkynä ja sen avulla ei tarvitse huolehtia ja stressaantua ylimääräisten patjojen säilytyksestä. Laadukkaat materiaalit tekevät sohvasta kestävän ja helppohoitoisen. Kulmasohva on pitkäikäinen huonekalu, jonka hankintaa et tule katumaan.

Onnellisen perheen sohva

Tilaa kulmasohva verkosta helposti ja vaivattomasti. Tutustu kulmasohvaan ja sen ominaisuuksiin rauhassa kotonasi ja tee tilaus kätevästi verkon kautta. Tilaaminen tapahtuu helposti vaikka keskellä yötä ilman stressaavaa kaupoissa juoksemista aukioloaikojen puitteissa. Verkko-ostosten teko sopii erityisesti sinulle, jos työaikasi ovat haastavat eikä kaupoissa kiertelyyn jää aikaa. Verkosta tilaaminen on oivallinen vaihtoehto myös asiakkaalle, joka asuu kaukana huonekalukaupoista, eikä pääse pitkän matkan takia tutustumaan kauppojen valikoimiin. Asioiminen verkossa on mutkatonta ja sujuvaa- Osta kulmasohva komistamaan kotiasi jo tänään!