Edullinen toimitus
Nopea toimitus
14 pv:n palautusoikeus
Ostoskori
0
Kassalle

Chesterfield-sohva

95Tuotteet
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu
Valinta
Väri
Pituus
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Tyyli
Sarja
Istumapaikkojen lukumäärä
Vuodekoko
Toiminto
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Näytä vain kampanja
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Ulkonäkö

Useimmat meistä tuntevat tuon klassisen englantilaistyyppisen sohvan, jossa on kaarevat käsi- ja selkänojat, ja jonka päällinen on kiinnitetty painonapeilla. Ajatukset siirtyvät automaattisesti kartanoiden olohuoneisiin, takkatulen loimuun ja herroihin siemailemassa konjakkia tuolla sohvalla istuen. Osta Chesterfield-sohva verkosta ja saat kotiisi ripauksen tuota aitoa ja arvokasta tyyliä. Tämä jykevärakenteinen klassista muotoilua edustava sohva sopii yhtä lailla olohuoneen komistukseksi, kirjastohuoneeseen lukupaikaksi kuin vaikkapa eteisaulassa istuttavaksi. Missä vain kaivataan ajatonta tyyliä, joka ei koskaan mene muodista. Nahkapintaisena tai kankaisena, tämä hillityissä väreissä löytyvä sohva sopii todella moniin eri tyyleihin ja sisustuksiin kestäen yhtä tyylikkäänä läpi vuosien.

Upea sohva moneen sisustukseen

On muutamia huonekaluja, jotka kestävät vuodesta toiseen aina yhtä suosittuina. Ajaton Chesterfield-sohva on eräs parhaita esimerkkejä näistä ikisuosituista klassikoista, joihin ajan hammas ei pysty. Tuo ajaton kauneus sopii yhtä hyvin niin perinteiseen sisustukseen kuin keskeiseksi katseenvangitsijaksi moderniin olohuoneeseenkin. Ja vaikka mielesi sisustuksen suhteen muuttuisikin vuosien myötä, mukautuu tämä klassikko taas seuraavaan suosikkitrendiisi. Se on siis kerrassaan loistava ostos, jonka arvo säilyy vuodesta toiseen, toisin kuin halpojen muotisohvien kohdalla usein käy. Sohvalla luetaan, keskustellaan tai katsotaan televisiota, ja vuosien mittaan sille keräännytään ottamaan monet perhepotretit ja selfiet. Tukeva sohva ei säiky lemmikkienkään vierailuista ja sen nahkapinnasta on helppo pyyhkäistä koiran tai kissan karvat pois.

Osta upea klassikkosohva netistä

Klassisilla ja ajattomilla kalusteilla on aina paikkansa kodeissamme. Osta Chesterfield-sohva netistä laajasta valikoimastamme, ja saat ripauksen englantilaista kartanoelämän tunnelmaa kaupan päälle. Tyylikäs ja hillityn värinen sohva tuo olohuoneesi sisustuksen aivan uudelle tasolle, ja sillä viihtyvät niin isommat kuin pienemmätkin perheenjäsenet. Jos olet etsimässä ajatonta sohvaa, jota voit huoletta käyttää vuosikausia ilman, että se näyttäisi menneen talven lumilta, on oikea valinta Chesterfield.