Kassalle
0 tuotetta: 0,00 €
Ostoskori
0
Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta
Edullinen toimitus
14 pv:n palautusoikeus

Neljän hengen sohva

32Tuotteet
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu
Valinta
Väri
Istumapaikkojen lukumäärä
Sarja
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Näytä vain kampanja
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Toiminto

Sohva on olohuoneen kulmakivi. Neljän hengen sohva on normaalia kahden- tai kolmenistuttavaa sohvaa monipuolisempi huonekalu, joka muuttuu perheen ja ystävien ajanviettopaikasta hetkessä vaikkapa yösijaksi tai työpäivän jälkeiseksi lepopaikaksi.

Laadukas neljän istuttava sohva

Neljän istuttavat sohvamme ovat laadukkaita ja käyttöä kestäviä huonekaluja, jotka sopivat kaikkiin koteihin. Mikä tahansa valikoimistamme löytyvä neljän hengen sohva on todellinen sijoitus kotisi viihtyisyyteen. Laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käytettävyyden kaikenlaisessa käytössä, ja mittojensa puolesta sohva soveltuu tarvittaessa myös vaikkapa yövieraiden majoittamiseen.

Tutustu Furnitureboxin sohvavalikoimiin ja löydä suosikkisi! Tyytyväisyytesi on meille tärkeää, olipa kyse sitten lopullisen tuotteen laadusta tai ostotapahtuman sujuvuudesta. Monista saatavilla olevista vaihtoehdoista löydät taatusti juuri sinun olohuoneeseesi sopivan sohvan. Miksipä et panostaisi laadukkaaseen sohvaan, joka palvelee tarkoitustaan olohuoneen kulmakivenä vielä vuosienkin päästä? Neljän hengen sohva on valinta, josta on iloa pitkään!