Kassalle
0 tuotetta: 0,00 €
Ostoskori
0
Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta
Edullinen toimitus
14 pv:n palautusoikeus

Pyöreä sohvapöytä

Tyypillisen suomalaisen kodin olohuone rakentuu television ja sohvaryhmän ympärille. Kokonaisuuteen kuuluu erottamattomasti myös sohvapöytä, joka on yhtä aikaa sekä tyylikäs sisustuselementti että käytännöllinen huonekalu. Pyöreä tai ovaalinmuotoinen sohvapöytä on ajaton valinta ja sopii monenlaisiin tiloihin. Säilytystilaa kaipaava valitsee kaksitasoisen pöydän, minimalisti siron kolmijalan tai yksinkertaisen kauniin betonipöydän. Kunkin pöydän koko on ilmoitettu tuotekuvauksessa selkeästi, joten voit helposti suunnitella olohuoneesi uuden uljaan järjestyksen. Huoneen koon lisäksi myös elämäntilanne ohjaa päätöstä esimerkiksi pöydän sopivista materiaaleista. Jos on tullut aika päivittää olohuoneesi, valitse oma edullinen pyöreä sohvapöytä fiksusti Furniturebox.fi:n verkkokaupasta ja vältät kivijalkaliikkeessä asioinnin ajan ja vaivan.

Sohvapöytä elää kanssasi

Sohvapöytää valitessasi mieti, mitä kaikkea sinä ja perheesi tulette päivittäin tekemään pöydän ympärillä, ja valitse muoto, halkaisija ja korkeus sen mukaan. Toisille sohvapöytä on lähinnä säilytyspaikka lehdille ja kodin viihde-elektroniikan kaukosäätimille. Tällöin suosittelemme kaksitasoista pöytää, jonka alatasolta tavarat löytävät piilopaikan ilman että huoneen yleisilme kärsii. Toiset taas käyttävät sohvapöytää esimerkiksi ruokailuun, ystävien viihdyttämiseen tai vaikkapa palapelien kokoamiseen. Pienten lasten vanhemmat voivat olla rauhallisilla mielin, kun pöydän materiaaliksi on valittu esimerkiksi kestävä betonijäljitelmä tai marmori. Jos taas lapset ovat jo kasvaneet, läpinäkyvästä karkaistusta lasista valmistettu pöytälevy voi tuoda keveyttä ja ilmavuutta olohuoneen sisustukseen. Design-sohvapöydistämme löytyy varmasti jokaiseen kotiin sopiva uusi sohvapöytä!

Älä aliarvioi värin voimaa

Muodon ja materiaalin lisäksi myös värillä on väliä. Sohvapöytä herättää takuulla ihastusta, kun valitset värin, joka erottuu edukseen huoneen värimaailmassa. Harmonisoi väri sohvien ja tapetin kanssa, tai käytä sohvapöytää rohkeasti väripilkkuna olohuoneessasi. Furnitureboxista löydät hurmaavat metallinhohtoiset sävyt, kauniit karkaistut savulasit ja ikityylikkäät puupinnat esimerkiksi tammesta ja mangopuusta. Valitse helposti ja edullisesti juuri sinun kotisi kruunaava pyöreä sohvapöytä verkosta, osoitteesta furniturebox.fi.