Kassalle
0 tuotetta. Yhteensä 0,00 €
Ostoskori
0
Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta
Edullinen toimitus
14 pv:n palautusoikeus

Petivaatteet

Onko mitään ihanampaa kuin kiivetä sänkyyn pitkän päivän jälkeen? Hyvien unien perusta on paitsi hyvässä patjassa, mutta myös puhtaissa ja mukavissa petivaatteissa. Lämmin peitto, muhkeat tyynyt ja kauniit lakanat tekevät nukkumisesta mukavaa. Petivaatteisiin kannattaa panostaa, sillä sängyssä vietetään noin kolmannes elämästä. Säännöllinen pesu ja tuuletus auttavat pitämään petivaatteet hyvinä pidempään, mutta esimerkiksi tyynyt olisi hyvä vaihtaa uusiin parin vuoden välein. Näin takaat virkistävät yöunet jatkossakin koko perheelle. Edulliset petivaatteet verkosta takaavat sen, ettei petivaatteiden ostoon tarvitse käyttää paljon aikaa ja rahaa. Säästyneen ajan voi käyttää täten vaikka nukkumiseen - uusissa petivaatteissa tietenkin. Tervetuloa ostoksille!

Petivaatteet - makuuhuoneen tärkeimmät varusteet

Entisaikojen olkipatjat ovat historiaa: petivaatteissa käytetään nykyään mukavia ja hygieenisiä materiaaleja. Nykyään petivaatteita on tarjolla jokaisen makuun ja tarpeiseen sopivia vaihtoehtoja. Mukava pellava tai puuvilla sopivat erinomaisesti lakanoiden materiaaliksi, sillä luonnonkuidut ovat hellävaraisia iholle. Arkeen saa pientä luksusta satiinilla tai muulla ylellisen pehmeällä materiaalilla. Peittoja olisi hyvä olla kaksi kappaletta, jotta eri vuodenaikoina voi nauttia unista juuri sopivan peitteen alla. Tyynyissä on valinnanvaraa, sillä sekä selällään että kyljellään nukkuville on tarjolla eri korkuisia vaihtoehtoja. On myös makuasia, kuinka pehmeästä tai kovasta tyynystä pitää. Makuuhuoneen ilmeen kruunaa päiväpeite, jonka päälle voi asetella tyynyjä. Petivaatteilla saa siis piristettyä huoneen ilmettä helposti ja samalla huolehdittua siitä, että unenlaatu pysyy hyvänä.

Petivaatteet - hyvien unien perusta

Makuuhuone on talon paras paikka noudattaa ajankohtaisia trendejä. Viime vuosien kovin hyvinvointitrendi on ollut lepo, eikä syyttä. Virkistävä yöuni auttaa jaksamaan arjen pyörityksessä, joten petivaatteiden valintaan kannattaa panostaa. Lisäksi erilaisia tyynyjä, lakanoita ja muita petivaatteita on saatavilla lukuisissa eri väreissä ja kuoseissa, joten käytännöllisyyden lisäksi niillä on myös sisustava tehtävä. Osta petivaatteet verkosta ja säästä sekä aikaa että rahaa! Furnitureboxista löydät petivaatteet juuri omiin tarpeisiisi.