Edullinen toimitus
Nopea toimitus
14 pv:n palautusoikeus
Ostoskori
0
Kassalle

Sängynrunko

305Tuotteet
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu
Valinta
Väri
Tyyppi
Pituus
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)
Sarja
Vuodekoko
Toiminto
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Näytä vain kampanja
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)

Useimmat meistä rakastavat täydellisestä kodista haaveilemista. Unelmakämppä voi olla monen näköinen ja kokoinen, mutta haaveillessakin on hyvä ottaa huomioon asunnon edut ja rajoitteet. Käytettävissä oleva tila ja sen ominaisuudet (mm. huoneen pinta-ala ja muoto, valoisuus ja materiaalit) nimittäin määrittelevät raamit, joiden sisällä huoneen sisustusta kannattaa lähteä miettimään. Onneksi tämän kaiken jälkeen tilaa jää myös oman maun kuuntelemiselle! Makuuhuoneen huonekaluja valitessa on luontevaa lähteä liikkeelle sängyn valinnasta. Makuusijaan kannattaakin panostaa, sillä sopiva sänky parantaa tutkitusti yöunia ja näin kohentaa koko elämän laatua - vauvasta vaariin! Tee itsellesi palvelus, tutustu laajaan valikoimaamme ja osta sängynrunko verkkokaupastamme osoitteesta furniturebox.fi.

Miten valitsen oikean sängynrungon?

Oikean rungon valinta lähtee liikkeelle siitä, kuka sängyssä tulee nukkumaan. Verkkokaupassamme on useita hauskoja mänty- ja koivupuisia runkomalleja, joihin upotetuissa säilytyslokeroissa lapsen rakkaimmat leikkikalut uinuvat takuulla onnellisen unta. Vierashuoneen sängyssä samoja säilytyslokeroita voisi käyttää esimerkiksi vuodevaatteiden siistiin säilömiseen silloin, kun niitä ei tarvita. Vanhemmille nukkujille valikoimasta löytyy monia erityylisiä sänkyjä eri kokoluokissa, aina 180 senttimetrin leveyteen saakka. Myös laidan korkeus vaihtelee mallista riippuen. Nukutko sinä paremmin suloisen maalaisromanttisessa puusängyssä vai kangaspinnoitetussa, korkealla sängynpäädyllä varustetussa luksusvuoteessa? Huomioithan, että tässä kategoriassa myytävät tuotteet ovat sängyn runkoja! Sinun tulee ostaa patja (ja joissain tapauksissa myös sälepohja - tarkista kunkin tuotteen kohdalta!) erikseen, ennen kuin sänkysi on käyttövalmis.

Höyhenenkeveitä unelmia uudessa sängyssä

Ihminen viettää kolmasosan elämästään sängyssä. Hyvä sänky ja oikeanlainen patja ehkäisevät esimerkiksi selkä- ja niskaongelmien muodostumista, joten sen valinta kannattaa todellakin tehdä huolella. Unelmiesi vuode on juuri sinun näköisesi ja tuottaa iloa pitkään. Kun olet valinnut itsellesi sopivimman mallin, tilaa patja ja sängynrunko verkosta osoitteesta furniturebox.fi. Voit hankkia sängyllesi tilauksen yhteydessä meiltä myös kotiinkuljetuksen. Näin sinun ei tarvitse jalkautua huonekaluliikkeisiin, ja aikaa jää enemmän unelmille. Mistä seuraavaksi haavelisit?