Kassalle
0 tuotetta: 0,00 €
Ostoskori
0
Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta
Edullinen toimitus
14 pv:n palautusoikeus

Sängynpäätyarkku

Sängynpäätyarkku on jokaisen makuuhuoneen helmi. Se tuo makuuhuoneen sisustukseen helposti ja nopeasti sen viimeisen silauksen. Arkkuun on helppo varastoida ylimääräiset tyynyt ja peitot, minkä takia se on ennen kaikkea todella kätevä.

Sängynpäätyarkku on näyttävä ja käytännöllinen

Sängynpäätyarkku on jokaiseen makuuhuoneeseen sopiva sisustuselementti ja säilytysjärjestelmä. Voit valita juuri sinun makuuhuoneeseesi sopivan kokoisen ja näköisen arkun, ja näin viimeistellä mukuuhuoneesi ilmeen. Arkkuun on helppo varastoida vaikka lakanat tai ylimääräiset petivaatteet. Yön ajaksi voit asetella päiväpeiton kauniisti arkun päälle. Tällöin peitto on helppo vetäistä aamulla viimeistelemään sänkysi petaus.

Valitse juuri sinun makuuhuoneeseesi sopiva sängynpäätyarkku. Voit valita koon omien tarpeittesi mukaan ja värin sopimaan juuri sinun makuuhuoneesi sisustukseen. Ylimääräisten peittojen ja tyynyjen ei tarvitse enää viedä tilaa vaatekaapistasi tai komerosta, kun asettelet ne suojaan pölyltä ja lialta arkkuusi. Voit myös säilyttää arkussasi liinavaatteitasi, jolloin ne ovat juuri siellä missä niitä tarvitset.