Edullinen toimitus
Nopea toimitus
14 pv:n palautusoikeus
Ostoskori
0
Kassalle

Parisänky

864Tuotteet
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu
Valinta
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Näytä vain kampanja
Ulkonäkö
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)
Muoto
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Toiminto
Vuodekoko
Pituus
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Väri
Sarja
Tyyppi

Oikein valittu ja käyttäjiensä tarpeet huomioiva parisänky on viihtyisän makuuhuoneen kruunu. Hyvä sänky takaa laadukkaat ja levolliset yöunet, joiden antamalla voimalla jaksat taas kohdata uuden päivän haasteet. Parisänkyjä on tarjolla useita eri malleja, joiden joukosta on helppo löytää juuri itselle parhaiten sopiva vaihtoehto. Parisänkyjen pituus on yleensä vakiomittainen 200 cm. Leveydessä löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen tilaan ja jokaisen käyttäjän tarpeisiin. Parisängyn olisi hyvä olla vähintään 160 cm leveä, leveimmät sängyt kahdelle voivat olla jopa yli 200 cm leveitä. Tarkasta laaja sänkyvalikoimamme jo tänään, ja osta parisänky verkosta todella helposti ja nopeasti, aikaa ja vaivaa säästäen!

Sopivan parisängyn valitseminen

Sopivan parisängyn valintaa koskee muutama huomionarvoinen seikka. Ensimmäiseksi on hyvä miettiä, millaisen rungon sänkynsä haluaa. Yleisimmät mallit ovat jenkkisänky ja runkopatjasänky. Luonnollisesti myös erilaisia säädettäviä moottorisänkyjä on saatavilla myös parisänkyinä. Jenkkisängyissä on kaksi erillistä sängyn runkoa, joiden päälle tulee molempien sänkyjen levyinen yhteinen runkopatja petauspatjoineen. Runkopatjasängyssä molemmat puolet sängystä koostuvat yhteisesti leveästä runkopatjasta ja petauspatjasta. Mallistoissamme on myös tarjolla sänkyjen runkoja, joissa patjojen alla on tarjolla säilytystilaa esimerkiksi petivaatteita varten. Tyylikkään makuhuoneen kokonaisuuden täydentää parisänkyyn sopiva leveä päiväpeitto sekä lähes kaikkiin sänkyihin lisävarusteena saatavilla olevat näyttävät ja käytännölliset sängynpäädyt. Tarkista sänkyjen kuvauksista käyttäjien suosituspaino, jotta löydät juuri itsellesi sopivan patjan jäykkyyden saatavilla olevista vaihtoehdoista.

Tutustu valikoimiimme ja tilaa parisänky jo tänään!

Uusi parisänky tuo levollisemmat yöunet. Osta parisänky Furnitureboxin laajoista valikoimista ja säästät samalla selvää rahaa ja aikaa verrattuna perinteisessä huonekalukaupassa asiointiin. Tuotteillamme on edullinen kuljetus suoraan kotiisi asti! Voit tutustua tuotteisiin rauhassa kotonasi 14 päivän ajan. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi sopivan tuotteen valintaan liittyvissä kysymyksissä. Älä siis enää aikaile, vaan tutustu valikoimiimme silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, sillä verkkokauppamme on aina avoinna!