Edullinen toimitus
Nopea toimitus
14 pv:n palautusoikeus
Ostoskori
0
Kassalle

SHERATON Jenkkisänky 200 Tummanharmaa

Tummanharmaa jenkkisänky. Mitat: L200 P200 K55 cm.
Tuotenumero: 625250
Sheraton-sarja
1 299,90 €
Jaa maksu osiin: 49,00 €/Kuukausi
Tee valinta
Valitse oheistuotteet
Edullinen toimitus
14 pv:n palautusoikeus
Määrä:
Olet jo valinnut enimmäismäärän.
Lähetysaika
Toimitetaan normaalisti 4-6 viikon sisällä.

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys200 cm
Pituus200 cm
Runkopatjan korkeus19 cm
Sijauspatjan korkeus8 cm
Runkopatjan korkeus28 cm
Vuodekoko200x200 cm
Materiaali
MateriaaliTekstiili
SijauspatjaLateksi
JoustinpatjaMultiPussijousi (520 jousta/m², jousen paksuus 1,4 mm)
JalkaSängynjalka Musta 15cm
Verhoilu49 000 Martindale
RunkopatjaPussijousi (257 jousta/m², jousen paksuus 1,8 mm)
Yleistä
SarjaSheraton
Värin nimiHarmaa
Väri
KovuusasteKova
SängynpäätyIlman sängynpäätyä
Sänky200 Jenkkisänky Tummanharmaa
LaatuLyx

Yksityiskohtaiset tiedot

8 kpl - HAPPY Sängynjalat Mustat 15cm
Sheraton-sarja
Yleistä
SarjaHappy
Värin nimiMusta
Väri

Kuvaus

Vietämme noin kolmasosan elämästämme vuoteessa. Oikean vuoteen valitseminen on tärkeä valinta, johon meidän tulisi paneutua huolella. SHERATON täyttää ehdottomasti vaatimukset, mitä tulee sekä laatuun että ulkonäköön. Sängyn tummanharmaa kangas on sekä todella kestävä että helposti yhdisteltävä, jotta se sopisi juuri sinun makuuhuoneeseesi. Sänky valmistetaan Euroopassa saksalaisvalmisteisin jousin. Lisää vielä sängynpääty ja niskatyynyt, niin saat sängyn, joka on todellinen "statement piece" kodissasi. Saatavana useassa värissä.

SHERATON on hieman ylellisempi vuode, jossa on pocket-jousitus sekä runko- että joustinpatjassa. Joustinpatjassa on multipocket-jousitus, mikä tarkoittaa monia tiheään sijoitettuja pussijousia, jotka tarjoavat hyvän tuen painavammille nukkujille. Aivan kuten tavallisessakin pussijousituksessa, jouset sijaitsevat omissa kangaspusseissaan hiljaisen ja myötäilevän patjan aikaansaamiseksi. Myötäilevyyden lisäämiseksi joustinpatjassa on 3 cm paksu memoryfoam-kerros, joka muotoutuu kehosi ja nukkuma-asentosi mukaan. Ylimpänä on 8 cm korkea sijauspatja lateksiytimellä. SHERATONin korkeus luo ylellisen hotellivuodetunteen ja helpottaa samalla sänkyyn menoa ja siitä nousemista. Suosittelemme SHERATON-sänkyä henkilöille, jotka painavat 50-130 kg.

Kaikki sänkymme on valmistettu omassa tehtaassamme pitkällä käsityökokemuksella ja hyvin harkituilla materiaalivalinnoilla. Sängynpohjan säleet on asennettu sängyn kehikon päälle, minkä ansiosta ne pysyvät vakaina kuormituksesta riippumatta. Kaksoisjousitus vähentää kehon kuormitusta. Sisältää 8 cm korkean sijauspatjan lateksiytimellä, sijauspatja on käännettävä käyttökestävyyden parantamiseksi. Kaupassa vastaava sänky saattaa maksaa jopa kolme kertaa enemmän, joten SHERATON on toisin sanoen erittäin edullinen sänky, joka antaa paljon vastinetta rahalle.

Jenkkisänky kiinteällä mukavuudella. Pocket/Multipocket-jousitus, sisältää sijauspatjan lateksiytimellä.