Kassalle
0 tuotetta. Yhteensä 0,00 €
Ostoskori
0
Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta
Edullinen toimitus
14 pv:n palautusoikeus

Vessan säilytyskalusteet

WC on kodin tila, jossa usein haluamme tavaroiden olevan yhtä aikaa poissa näkyvistä ja kuitenkin helposti saatavilla. Vessaan päätyvät kosmetiikan ja päivittäisten hygieniatavaroiden lisäksi helposti myös kodin puhdistusaineet, pyykkikorit ja muu tilpehööri, jolta ei kodin arjessa voi välttyä. Oikein valituilla säilytysratkaisulla tavarapaljous löytää oman paikkansa, ja vaatimattoman kokoiseenkin vessaan saadaan seesteisyyden ja tilavuuden tuntua. Kaapistot ja lokerikot voivat kätevyyden lisäksi olla myös kauniita katsella: miellyttääkö silmääsi enemmän tammi vai pähkinäpuu? Löydät monenlaisiin tarpeisiin sopivat vessan kalusteet verkosta helposti, kun tutustut Furnitureboxin laajaan valikoimaan. Samalla vältät kivijalkaliikkeiden jonot ja saat valita tuotteet kaikessa rauhassa kotoasi käsin.

Järjestystä ja harmoniaa kotiisi

Oikeanlaisten vessan kalusteiden hankkiminen vaatii hieman suunnittelua, mutta loppujen lopuksi se on helppoa - luota vain omiin väri- ja makumieltymyksiisi ja mittaa kalusteille käytettävissä oleva tila huolellisesti. Pienessä kylpyhuoneessa on hyvä lähteä liikkeelle pesualtaan alle asetettavasta kaapistosta, jonne mahtuu kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita ja joka vie vain vähän lattiatilaa. Mikäli tilaa on hieman enemmän, huomattavasti enemmän säilytystilaa saa hankkimalla myös korkean kaapiston, jonka ovien taakse saa piiloon niin pyyhkeet kuin puhdistusaineetkin. Laadukkaat kalusteet vessoihin ja kylpyhuoneisiin on suunniteltu kestämään kosteutta. Näin ollen niistä on iloa vuosiksi eteenpäin. Verkkokaupastamme löydät myös esimerkiksi pyykkikoneen yläpuolelle suunniteltuja seinähyllyjä sekä kevyempiä, siirreltäviä rullakkoja, joilla säilytyksen ongelmat ratkeavat.

Puhtaan valkeaa vai lämmintä puupintaa?

Märkätilojen kalusteisiin sijoittaminen kannattaa. Kun tavaroilla on oma paikkansa, on kotia helpompaa pitää puhtaana ja siistinä, jolloin arki pyörii sukkelasti. Sopisiko kotiinne paremmin kauniina kiiltävä valkoinen vai kotoisa puukuvio? Edulliset vessan kalusteet löydät furniturebox.fi:stä. Verkkokaupassamme on laaja valikoima eri materiaaleja ja monia malleja aina yksinkertaisesta renkailla siirreltävästä hyllyköstä jykevään kaapistoon saakka, joten oman unelmavessan toteuttaminen on nyt helpompaa kuin koskaan ennen!