Edullinen toimitus
Nopea toimitus
14 pv:n palautusoikeus
Ostoskori
0
Kassalle

Sarjapöytä

36Tuotteet
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu
Valinta
Ulkonäkö
Väri
Muoto
Pituus
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Tyyli
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Näytä vain kampanja
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Toiminto

Kotona tarvitaan toisinaan erilaisia pöytiä erilaisiin tarkoituksiin. Sarjapöytä tarjoaa ratkaisun moniin kodin pöytätarpeisiin, sillä siinä on monta pöytää samassa. Sarjapöytään kuuluvat pöydät on helppo säilyttää joko limittäin tai niitä voidaan käyttää erikseen eri puolilla asuntoa. Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia sarjapöytiä jokaisen kodin tarpeisiin. Sarjapöydän ei tarvitse olla ainoastaan sisustuksellinen elementti, vaan sen päälle voi asetella esimerkiksi kukkia tai koriste-esineitä. Joskus tämän monikäyttöisen kalusteen tarkoitus on kuitenkin käytännöllisempi: se voi toimia tarpeellisena laskutilana esimerkiksi eteisessä. On tärkeää, että valitset kalusteen, joka toimittaa tehtävänsä ja myös näyttää hyvältä ja sointuu kodin muuhun sisustukseen. Osta sarjapöytä verkosta ja saat sen kannettuna kotiisi.

Miksi sarjapöytä on niin kätevä lisä kodin kalustukseen?

Sarjapöydällä on monia erilaisia käyttötarkoituksia. Sen käyttötarkoitusta on myös helppo muuttaa lennossa aina kulloistenkin tarpeiden mukaan. Sarjapöydät ovat käteviä olohuoneessa. Ne voivat toimittaa kompaktin sohvapöydän virkaa silloin, kun tilaa on vähemmän tai haluat muuten vain pienemmän sohvapöydän. Kukin istuja voi kätevästi napata itselleen oman pienen pöydän sarjapöytään kuuluvista pöydistä. Lapsiperheessä ei pääse syntymään kinaa pöytätilasta, kun kaikille on omansa. Sarjapöytä on oivallinen myös sohvan vieressä, kun kaipaat lisää laskutilaa sohvapöydän rinnalle. Kun sijoitat siihen lampun ja kirjan, saat soman lukunurkkauksen. Sarjapöytä toimii erinomaisesti myös yöpöytänä. Sarjapöydät toimivat hyvin myös eteisessä tuoden lisää laskutilaa, joille voi helposti heittää niin avainnipun, repun kuin koiran talutushihnankin.

Tilaa arkea helpottava sarjapöytä

Löydät sopivan sarjapöydän monipuolisesta tuotevalikoimastamme helposti, kun käyt nettisivuillamme. Valitse vain sopivan mittainen sarjapöytä, sinua puhutteleva väri ja sopiva materiaali. Täydennä kotisi sisustusta puisella, lasisella tai vaikkapa ylellisen messinkisellä sarjapöydällä, niin saat hetkessä uuden katseenvangitsijan kotiisi sekä tietysti lisää tarvittua laskutilaa. Sarjapöytä on yksi kodin monikäyttöisimmistä kalusteista, jonka ostamista et varmasti tule katumaan. Osta sarjapöytä verkosta jo tänään ja tee arjesta hieman helpompaa.