Edullinen toimitus
Nopea toimitus
14 pv:n palautusoikeus
Ostoskori
0
Kassalle

Klaffipöytä

9Tuotteet
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu
Valinta
Ulkonäkö
Väri
Muoto
Pituus
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Tyyli
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Näytä vain kampanja
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Toiminto
Istumapaikkojen lukumäärä

Joskus on hauska kutsua isompi porukka kotiin syömään. Tällöin ongelmaksi saattaa muodostua se, ettei pöydän ympärillä ole tarpeeksi tilaa kaikille. Klaffipöytä eli taittopöytä on hyvä ratkaisu kaikille, jotka eivät halua ostaa isoa pöytää arkikäyttöön, mutta arvostavat mahdollisuutta jatkaa pöytää tarvittaessa. Näppärä klaffipöytä ei vie turhaa tilaa, mutta on helppo avata isoksi kun sukulaiset tai ystävät tulevat kylään. Vierailun päätyttyä pöytä on helppo taittaa kasaan, ja näin huone on jälleen yhtä tilava kuin aiemminkin. Osta klaffipöytä verkosta ja säästä aikaa kaupoissa kiertelyltä. Verkosta ostamalla voit helposti vertailla eri vaihtoehtoja ja valita juuri omiin tarpeisiisi sopivan pöydän.

Kuinka valita sopiva klaffipöytä?

Taittopöytiä on monenlaisia. Osassa on taitettava jatkopala vain pöydän yhdessä päässä, mutta joitakin pöytä voidaan jatkaa molemmista päistä. Klaffipöytää valitessa on hyvä ottaa huomioon käytettävissä oleva tila. Kun jatkopala on taitettuna alas, pöytä vie vähemmän tilaa, mutta on huomioitava myös taittopalan vaatima tilankäyttö. Jatkopalat voivat olla teräväkulmaisia tai kulmista pyöristettyjä. On makuasia, kummasta pitää enemmän, mutta molemmat mallit täyttävät tehtävänsä samalla lailla. On hyvä myös kiinnittää huomiota pöydän materiaaliin ja väriin. Puupöytiä voi käsitellä maalaamalla, lakkaamalla ja petsaamalla aivan kuten muitakin puisia huonekaluja. Mikäli klaffipöydän väri siis kyllästyttää, mutta pöytä palvelee muuten vielä moitteettomasti, voi sen ulkoasua piristää helposti kotikonsteinkin.

Tilaa kodintavarat kätevästi verkosta

Edullinen klaffipöytä on todellinen pelastaja monessa tilanteessa. Se on hyvä hankinta myös opiskelijaboksiin, jossa tilaa on usein vähän mutta vieraita käy paljon. Klaffipöydän voi hankkia näppärästi verkosta, jolloin tyylien ja hintojen vertailu on helppoa. Furnitureboxin valikoima sisältää pöytiä moneen makuun, joten valinnanvaraa on. Olivatpa pöytätarpeesi kirjaimellisesti pieniä tai isoja, valikoimastamme löydät runsaasti vaihtoehtoja, joiden avulla teet kodistasi edullisesti juuri omannäköisesi.