Kassalle
0 tuotetta: 0,00 €
Ostoskori
0
Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta
Edullinen toimitus
14 pv:n palautusoikeus

Patjat

261Tuotteet
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu
Valinta
Väri
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Näytä vain kampanja
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Sarja
Vuodekoko
Pituus
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Tyyppi
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä

Ihminen viettää jopa kolmanneksen elinajastaan nukkuen - elämän aikana unten mailla vietettyjen tuntien määrä on noin neljännesmiljoona! Millaisella patjalla tuon ajan kuluttaa, sev ei siis suinkaan ole mikään pikkuseikka. Huono patja saattaa johtaa heikentyneeseen unenlaatuun ja selkäongelmiin, joilla on koko elämää haittaava vaikutus. Hyvään patjaan kannattaa siis ehdottomasti panostaa. Laadukkaat mutta edulliset patjat ovat helposti saatavillasi ympäri vuorokauden verkossa, jossa voi vertailla erilaisia vaihtoehtoja kätevästi kotoa käsin. Patjoja on saatavilla monen kokoisiin sänkyihin ja lukuisista materiaaleista valmistettuna. Jokaisen budjettiin sopiva patja löytyy varmasti, ja paremmat yöunet ovat vain tilauksen ja toimituksen päässä.

Kuinka valita oikeanlainen patja?

Patjaa valitessa on hyvä huomioita, että yleensä on tarpeen ostaa sekä runko- tai joustinpatja että sijauspatja. Varsinaisen patjan tarkoitus on antaa tarpeeksi tukea keholle. Patjan kovuus tai pehmeys riippuu sekä nukkujan painosta että tämän suosimista nukkumisasennoista. Painavammalle nukkujalle hieman kovempi patja on yleensä hyvä valinta, kun myös heille, jotka viettävät yönsä pääasiallisesti selällään nukkuen. Joustinpatjan päälle tuleva petauspatja voi olla luonnollisista tai synteettisistä materiaaleista valmistettu. Luonnolliset materiaalit ovat miellyttävän viileitä ja ne hengittävät hyvin. Synteettisissä materiaaleissa on mm. käyttäjän kehon lämmön mukaan muovautuvia patjoja. Petauspatja suojaa sen alla olevaa patjaa lialta ja tahroilta. Se on myös helpompi pestä kuin esimerkiksi joustinpatja.

Varmista mukavat yöunet

Furnitureboxin valikoimat tarjoavat ratkaisuja moniin kodin sisustusongelmiin ja tarpeisiin. Patjavalikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto kaikille perheenjäsenille - edullisesti tietenkin. Eri vaihtoehtojen vertailu on helppoa, sillä patjojen mitat, materiaalit ja muut tiedot on esitetty kätevästi kunkin tuotteen kohdalla erikseen. Valitse siis mieluisimmat vaihtoehdot, osta patjat verkosta ja nauti kotiinkuljetuksesta. Patjat toimitetaan kotiisi, joten säästyt kaupoissa kiertelemisen vaivalta ja voit tehdä tilauksesi mihin vuorokaudenaikaan tahansa.