Kassalle
0 tuotetta. Yhteensä 0,00 €
Ostoskori
0
Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta
Edullinen toimitus
14 pv:n palautusoikeus

Samettinojatuoli

Mikä olisikaan kodikkaampaa, kuin pehmeä samettinojatuoli huoneen nurkassa? Tällaisella tuolilla tuot kotiisi heti tuulahduksen vanhan ajan arvokkuutta. Samettinen nojatuoli voi olla joko katseenvangitsija tai huoneen sisustukseen sulautuva rentoutumisnurkkaus.

Samettinojatuolilla arvokkuutta sisustukseen

Sametti huonekalujen sisustusmateriaalina on kokenut uuden tulemisen. Vaikka samettinojatuoli sisustuselementtinä voi kalskahtaa vanhanaikaiselta, on se sekä iätön että arvokas. Sametin arvo on noussut sisustusmateriaalina, sillä se pitää pintansa hyvin. Lisäksi sametti on yllättävän helppo puhdistaa - kunhan toimii ripeästi onnettomuuden tapahduttua. Tämä tuoli sopii monenlaiseen kotiin.

Samettinojatuoli sisustuksessasi tuo tuulahduksen menneen ajan tunnelmasta, mutta sametti sisustusmateriaalina tuo kuitenkin arvokkaan lisän sisustuskokonaisuuteesi. Tee siis trendejä seuraavan ja arvonsa tuntevan asiakkaan valinta ja satsaa samettinojatuoliin. Näin päivität sisustuksesi hetkessä uusimpien trendien aallonharjalle. Sopiiko sisustukseesi paremmin vaalea vai tumma verhoilu? Myös tuolin jalkojen värivalinta tuo aina erilaisen tuulahduksen huonekaluun. Mihin sitten päädyitkin, sametilla saat hetkessä sisustukseesi arvokkuutta!