Edullinen toimitus
Nopea toimitus
14 pv:n palautusoikeus
Ostoskori
0
Kassalle

Chesterfield-nojatuoli

40Tuotteet
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu
Valinta
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Näytä vain kampanja
Ulkonäkö
Tyyli
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Sarja

Tietyt klassisen ajattomat huonekalut eivät mene koskaan pois muodista. Yksi tällainen ikisuosikin aseman omaava huonekaluryhmä ovat Chesterfield-tyyppiset sohvat ja nojatuolit. Lähes kaikki, jotka ovat vähänkään kiinnostuneita sisustamisesta ja huonekaluista, tuntevat kyseiset kalusteet ulkonäöltä. Noista käsinojien ja selkänojan kaarevista muodoista ja pintamateriaalin nappikiinnityksestä ei voi erehtyä. Näistä klassisista huonekaluista tulee mieleen vanhan kartanon kirjastohuone tai englantilainen herrainkerho, jossa jäsenet tweedpuvuissaan nauttivat viskiä ja polttelevat sikaria. Ne sopivat kuitenkin myös nykyaikaiseen kotiin tuomaan ripauksen arvokkuutta ja rauhallista, klassista tyyliä. Edullinen Chesterfield-nojatuoli olohuoneen lukunurkkauksessa tai vaikkapa makuuhuoneessa houkuttelee istahtamaan ja antautumaan haaveiden valtaan.

Klassinen nojatuoli kodin katseenvangitsijana

Upea klassinen Chesterfield-tyyli sopii moniin erilaisiin koteihin ja käyttötarkoituksiin. Sillä lisäät helposti arvokasta vaikutelmaa asunnossasi. Rakenna vaikka houkutteleva lukunurkkaus nojatuolilla, tyyliin sopivalla jalkalampulla ja pikkupöydällä. Tuoleja löytyy sekä matalammalla että korkeammalla selkänojalla tarpeittesi mukaan. Nahkapintainen nojatuoli on helppo pitää puhtaana ja karvattomana myös lemmikkitalouksissa. Jykevä rakenne rauhoittaa ja antaa ripauksen perinteistä ilmettä moderniinkin kotiin. Sisustus muuttuu heti persoonallisemmaksi, kun se sisältää erityyppisiä ja eri aikakausille ominaisia kalusteita. Pelkkä viimeisten trendien mukainen sisustaminen saa helposti asunnon vaikuttamaan kalsealta. Ajatonta tyyliä edustavat kalusteet säilyttävät ajankohtaisuutensa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen aivan toisin, kuin modernit, viimeisen muodin mukaiset huonekalut. Siksi klassinen Chesterfield on aina erinomainen hankinta.

Klassinen Chesterfield kruunaa kotisi

Kotiin kannattaa hankkia ajattomia klassikkohuonekaluja, joiden arvo ei katoa muutamassa vuodessa. Vaikka kotisi olisikin modernisti sisustettu, tuo arvokas, perinteitä henkivä yksityiskohta sen tyylin aivan toiselle tasolle. Sisustus on aina mielenkiintoinen, kun siinä on käytetty erilaisia tasoja ja tyylejä, ja niinpä kannattaakin miettiä, miten saisi hankituksi tuota kerroksellisuutta juuri omaan kotiin. Osta Chesterfield-nojatuoli edullisesti netistä jo tänään, niin saat päivitettyä kotisi tyylin.