Edullinen toimitus
Nopea toimitus
14 pv:n palautusoikeus
Ostoskori
0
Kassalle

Wiltonmatot

12Tuotteet
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu
Valinta
Väri
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Muoto
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Pituus
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä

Wiltonmatot ovat rohkean sisustajan valinta. Matoille tyypillinen kestävä pohja tuo myös käytännöllisyyttä sisustukseen, sillä matto pysyy tällöin helposti tasaisena lattialla. Koneellisesti kudottu plyysimatto on paitsi käytännöllinen, mutta myös kaunis.

Wiltonmatto joka huoneeseen

Wiltonmatot soveltuvat erinomaisesti sekä kotiin että toimistoon. Ne ovat helppohoitoisia lyhyen nukkansa ansiosta, joten puhdistukseen riittää usein imurointi tai tahrojen pyyhintä. Kestävät matot ovat hyvä valinta tiloihin, joissa ihmiset liikkuvat paljon. Esimerkiksi aula tai eteinen saa tyylikkään lisän tällaisesta matosta.

Wiltonmatot tuovat raikkaan ja mukavan tunnelman ympäristöönsä laadusta tai ulkonäöstä tinkimättä. Käytännölliset materiaalit, kuten keinosilkki ja kestävät pohjamateriaalit, tekevät näistä matoista erinomaisen valinnan monenlaisiin asuntoihin. Mielenkiintoinen valikoima erilaisia kuviointeja sisältää vaihtoehtoja itämaishenkisistä matoista moderneihin ja kodikkaisiin vaihtoehtoihin. Oli asuntosi tai muun tilasi tyyli millainen tahansa, mattovalikoimastamme löydät varmasti edullisen vaihtoehdon juuri omaan makuusi.