Edullinen toimitus
Nopea toimitus
14 pv:n palautusoikeus
Ostoskori
0
Kassalle

Puuvillamatot

86Tuotteet
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu
Valinta
Väri
Pituus
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Sarja
Muoto
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Puuvillamatot tuovat hetkessä kodikkuutta sisustukseesi. Helppohoitoiset ja kulutusta kestävät matot ovat jokaisen kodin haluttu lisä, joilla voi sitoa sisustuksen värejä yhteen tai piristää yleisilmettä uudenlaiseksi.

Puuvillamatot viimeistelevät sisustuksesi

Helppohoitoiset ja kulutusta erittäin hyvin kestävät puuvillamatot ovat joka kodin haluttu lisä. Ne tuovat kodikkuutta, lämmittävät jalkojen alla ja sitovat sisustuksen elementtejä yhteen hienovaraisesti tai räikeästi - matosta riippuen tietenkin. Pieni matto on helppo pestä pesukoneessa ja isomman saa puhtaaksi esimerkiksi perinteisesti mattolaiturilla.

Puuvillamatot tuovat välittömästi kodikkuutta sisustukseen. Valitse siis sarja samoja mutta eri kokoisia mattoja sitomaan sisustuksesi yhteen, tai valitse yksi suuri katseenvangitsija keskeiselle paikalle. Valikoimassamme on valinnanvaraa niin perinteisistä malleista pitäville, räikeitä ja värikkäitä mattoja kaipaaville sekä tietysti myös hillitymmistä pastelliväreistä eniten pitäville. Tule tutustumaan valikoimaamme ja ihastu helppohoitoisiin ja monipuolisiin puuvillamattoihimme!