Kassalle
0 tuotetta. Yhteensä 0,00 €
0
Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta
Löytyi 0 Tuotteet
Edullinen toimitus
14 pv:n palautusoikeus
Jopa 50% edullisemmat hinnat
95% tuotteista varastossa

Puuvillamatot

Varastotuote
129,00 €
-57%
Norm. hinta 299,00 €
Säästät 170,00 €
Useita värejä
Varastotuote
129,00 €
-19%
Norm. hinta 159,00 €
Säästät 30,00 €
Useita värejä
Puuvillamatot tuovat hetkessä kodikkuutta sisustukseesi. Helppohoitoiset ja kulutusta kestävät matot ovat jokaisen kodin haluttu lisä, joilla voi sitoa sisustuksen värejä yhteen tai piristää yleisilmettä uudenlaiseksi.

Puuvillamatot viimeistelevät sisustuksesi

Helppohoitoiset ja kulutusta erittäin hyvin kestävät puuvillamatot ovat joka kodin haluttu lisä. Ne tuovat kodikkuutta, lämmittävät jalkojen alla ja sitovat sisustuksen elementtejä yhteen hienovaraisesti tai räikeästi - matosta riippuen tietenkin. Pieni matto on helppo pestä pesukoneessa ja isomman saa puhtaaksi esimerkiksi perinteisesti mattolaiturilla.

Puuvillamatot tuovat välittömästi kodikkuutta sisustukseen. Valitse siis sarja samoja mutta eri kokoisia mattoja sitomaan sisustuksesi yhteen, tai valitse yksi suuri katseenvangitsija keskeiselle paikalle. Valikoimassamme on valinnanvaraa niin perinteisistä malleista pitäville, räikeitä ja värikkäitä mattoja kaipaaville sekä tietysti myös hillitymmistä pastelliväreistä eniten pitäville. Tule tutustumaan valikoimaamme ja ihastu helppohoitoisiin ja monipuolisiin puuvillamattoihimme!