Edullinen toimitus
Nopea toimitus
14 pv:n palautusoikeus
Ostoskori
0
Kassalle

Juuttimatot

6Tuotteet
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu
Valinta
Väri
Muoto
Pituus
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)

Hyvässä matossa on sitä jotakin. Oikea matto oikeassa paikassa sitoo koko huoneen sisustuksen yhteen ja tuo myös vieraille kotoisan tunnelman. Matot ovat myös kätevä tapa suojata lattioita kulumiselta ja luoda eristävä kerros lattioille vetoisissa huoneissa. Lämmin matto jalkojen alla on omiaan luomaan kodikasta tunnelmaa helposti. Juuttimatot on valmistettu nimensä mukaisesti juutista, joka on erittäin vahva kasvikuitu. Juutti on myös kierrätettävä materiaali, joten se on oiva valinta ekologiseen kotiin. Kauniin elävä pinta ja luonnollinen väri ovat juuttimattojen ominaisuuksia. Osta juuttimatot verkosta helposti - kodin tai parvekkeen ilmeen piristäminen onnistuu nopeasti uuden maton avulla!

Kaunis ja kestävä

Juutti on loistava valinta kaikille, jotka haluavat kotiinsa mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja. Mattovalikoimamme sisältää sekä pelkästä juutista valmistettuja mattoja että myös mattoja, joiden materiaalit sisältävät juutin lisäksi esimerkiksi puuvillaa tai villaa. Juuttimatot ovat hyvä valinta huoneisiin, joihin kaivataan hieman tavallista enemmän äänieristystä. Mattoja on saatavilla sekä yksinkertaisina malleina että kauniisti käsinkudottuja, monimutkaisempia vaihtoehtoja. Myös sävyvalikoimassa riittää valinnanvaraa, joten uuden maton voi hankkia vaikka talon jokaiseen huoneeseen! Miellyttävä juutti sopii niin makuuhuoneeseen kuin ruokailutilaan, sillä se on mukava jalkojen alla, kulutusta kestävä ja tyylikäs valinta. Raidallinen matto on omimmillaan parvekkeella tai mökillä, mutta siksak-kuvioitu sopii hyvin vaikka olohuoneen tyylikkääksi ja näyttäväksi katseenvangitsijaksi.

Design-matot edullisesti verkosta

Osta juuttimattoja ja nauti mukavuudesta tyylistä tinkimättä! Kukapa ei haluaisi mattoa suojaamaan jalkoja talven viileydeltä tai tuomaan uutta säväystä vanhaan tuttuun sisustukseen? On siis hyvä idea investoida mattoon, josta on iloa pitkään koko perheelle. Furniturebox tarjoaa verkossa laajan valikoiman tyylikkäitä huonekaluja, sisustusesineitä ja muita kodintavaroita edullisin hinnoin. Etsipä ratkaisuja säilytysongelmiisi tai piristystä sisustukseen, valikoimastamme löydät monenlaiset mahdollisuudet juuri sinun makuusi.