Kassalle
0 tuotetta: 0,00 €
Ostoskori
0
Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta
Edullinen toimitus
14 pv:n palautusoikeus

Kylpyhuoneen peili

Kylpyhuoneita on yhtä monta erilaista kuin kotejakin. Pienessä kodissa kylpyhuone on kompakti monitoimitila, jossa hoidetaan kaikki peseytymisestä ehostautumiseen ja pyykinpesuun. Tällöin korostuu tarve tehokkaisiin säilytysratkaisuihin ja "kaikki paikallaan ja paikka kaikelle" -ajattelulle. Suuremmassa kodissa on tilaa tuoda ripaus luksusta arjen keskelle ja vaikkapa muistella menneiden kylpylälomien rentouttavaa tunnelmaa. Olipa kylpyhuoneesi minkä kokoinen tahansa, peili on loistava tapa tuoda huoneeseen valoa ja tilan tuntua sekä ilmaista omaa persoonallisuutta. Löydä kodinsisustuksen kulmakivet kuten kylpyhuoneen peili verkosta helposti osoitteesta www.furniturebox.fi, jossa voit valita koko perheelle toimivimmat ratkaisut laajasta valikoimasta helposti kotisohvalta, ilman jonottamista.

Oikean peilin valitseminen

Hyvän peilin merkitys kylpyhuoneessa havaitaan usein vasta silloin, kun sellaista ei ole. Se on sääli, sillä hyvä peili todella vaikuttaa positiivisesti kylpyhuoneen tunnelmaan. Peili kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan; mikäli peiliä tarvitaan meikkaukseen ja muuhun henkilökohtaisen hygienian hoitoon, kannattaa harkita mallia, jossa on integroitu valaistus. Jos taas kylpyhuoneessa on jo ennestään hyvä valaistus, on järkevää valita peili, jossa valoja ei ole. Myös tyylillä voi leikitellä - minimalistiseen kylpyhuoneeseen käy yksinkertainen peili ja rönsyilevämpään tyyliin koristeelliset raamit, mutta miksipä ei kokeilla myös sekoittaa pakkaa hiukan ja valita peili, jonka raamit toimivat koko huoneen kiintopisteenä? Ehkä yleisin, mutta ei suinkaan ainoa mahdollinen, sijoituspaikka peilille on wc-altaan yläpuolella. Kaapillinen peili voi toimia myös säilytystilana, jos neliöt ovat tiukassa. Muista myös mitata paikka, johon peilin on tarkoitus tulla, jotta peili varmasti mahtuu paikalleen kauniisti.

Avarra maailmaasi peilillä

Onko peseytymistilasi uudistaminen ajankohtainen, ja etsinnässä olisi edullinen kylpyhuoneen peili? Tulet varmasti ihastumaan valikoimaamme, josta löytyy monia erikokoisia peilejä kaikenlaisiin tiloihin ja tyyleihin. Furniturebox.fistä löydät kilpailukykyisin hinnoin ja ilman turhaa kivijalkaliikkeissä asiointia niin pieniä teräskehyksisiä seinäpeilejä kuin myös komeita tammirunkoisia kokovartalopeilejä ja kaikkea siltä väliltä. Peilit tuovat huoneelle avaruuden tuntua ja auttavat arkipäivän askareiden suorittamista. Avarra sinäkin maailmaasi, ja hanki uusi peilisi verkkokaupastamme!