Kassalle
0 tuotetta. Yhteensä 0,00 €
0
Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta
Löytyi 0 Tuotteet
Edullinen toimitus
14 pv:n palautusoikeus
Jopa 50% edullisemmat hinnat
95% tuotteista varastossa

Kylpyammeet

Mikäpä rentouttaisi paremmin illalla rankan koulupäivän tai työrupeaman jälkeen, kuin ihanan lämmin kylpy? Kylpyammeet eivät ole enää yhtä yleisiä yksityisasunnoissa kuin menneinä vuosikymmeninä, mutta mikään ei estä hankkimasta sellaista omaan kylpyhuoneeseen tai saunan pesutilaan. Meiltä löydät sopivan kylpyammeen kotiisi helposti!

Kylpyammeet: mitä tulee huomioida ennen hankintaa

Kun kerran kylpyammetta alkaa valitsemaan, toivovat monet meistä mahdollisimman reilua sellaista. Liian isot kylpyammeet eivät välttämättä ole kuitenkaan hienostunut valinta. Ne voivat näyttää epäsopivilta pienessä kylpyhuoneessa, ja pahimmillaan ne jopa vaikeuttavat pesutiloissa liikkumista. Jos ostetaan kylpyammeet netistä, onkin ehdottoman välttämätöntä selvittää tuotteen koko ja se, paljonko vettä siihen mahtuu. Tietysti uutta kylpyammetta haikaillessasi joudut myös mittaamaan oman peseytymistilasi välttyäksesi harmilta myöhemmin. Joudut myös päättämään, mahtuuko amme peseytymistilaan siellä jo olevien kalusteiden lisäksi, vai joudutko mahdollisesti järjestelemään niitä uudelleen. Voi hyvin olla, että joudut poistamaan esimerkiksi tilassa jo olevan suihkukaapin saadaksesi tilaa ammeelle. Etukäteen kannattaa myös tutkia hanojen asennus. Onko kylpyhuoneessa jo hana jonka voi jättää entiselle paikalle, vai tulisiko sitä siirtää? Kylpyammeen hankkiminen vaatii vaivannäköä, mutta palkinnoksi pääset jokailtaiseen vaahtokylpyyn.

Kuinka kylpyammeet saadaan paikalleen

Furniturebox tarjoaa sinulle aina laatuunsa nähden edulliset kylpyammeet. Kylpyamme ei vaadi varsinaista kokoamista, mutta hieman vaivaa sen toimintakuntoon saattamisessa joutuu näkemään toimituksen jälkeen. Amme on painava huonekalu tyhjänäkin, joten sen liikuttelussa joutuu turvautumaan toisen ihmisen apuun turvallisuussyistä. Jos amme on tulossa tilaan, jossa on jo vesiliitännät ja lattiakaivo, et tarvitse tilaan enää muita muutostöitä ja voit asentaa ammeen paikalleen suoraan. Jos tilaan täytyy asentaa uusia vesipisteitä tai vanhat hanat uusia, on se hyvä antaa LVI-alan ammattilaisen tehtäväksi. Omin päin tehdyt vesiliitännät voivat väärin tehtyinä aiheuttaa jopa kosteusvaurioita. Lisäksi porealtaiden ja hierovien ammeiden asennus yleensä edellyttää ammattilaisen suorittamaa asennusta. Muuten vakuutuksesi ei välttämättä korvaa vaurioita mahdollisissa ongelmatilanteissa. Osta kylpyammeet niin, että olet jo toimitusvaiheessa selvittänyt asennuksen käytännöt. Näin itse asennus käy nopeammin.

Kylpyammeet

Kuinka valitsen oikean kokoisen ammeen?

Kylpyammeet ovat monen kokoisia, kerrostalojen kompakteista istuma-ammeista ylellisiin poreammeisiin, jotka vaativat paljon enemmän tilaa. Olennaista on selvittää kodin pesutilojen koko ja mitat, ettet ammeita verkkokaupassa selatessasi ehdi ihastua malliin, joka osoittautuukin liian isoksi. Modernissa kaupunkiasunnossa juuri käytössä oleva tila voi ratkaista sen, minkä kokoinen kylpyamme on mahdollista hankkia. Toinen mietittävä asia on se, kuinka usein ammetta tullaan käyttämään, ja kuinka monta käyttäjää sillä tulee olemaan. Jos asut yksin ja kylvet vain harvoin, ei ehkä kannata ostaa isointa mahdollista ammetta. Jos perheessäsi taas on useita lapsia, voi iso amme olla mieleinen, jotta he voivat kylpeä yhdessä. Laadukkaat kylpyammeet yksinoikeudella tarjoaa Furnitureboxin verkkokauppamme.

Millaisen kylpyammemallin valitsisin?

Kun tiedät, minkä mallisen kylpyammeen haluat, on aika päättää sen mallista. Kaiken malliset kylpyammeet ovat sopivia rentoutumiseen ja peseytymiseen. Mallin valinta onkin enemmän tila- ja ulkonäkökysymys. Myynnissä on esimerkiksi suorakaiteen muotoisia ammeita ja myös soikeita ammeita, joiden kulmat on pyöristetty kauniisti. Kylpyammeen voi hankkia joko klassisesti omilla jaloillaan seisovana mallina, tai suoraan lattialle asetettavana. Jalallisen ammeen hyöty on hieman suurempi liikuteltavuuden mahdollisuus, etenkin jos veden antaa valua ammeesta lattiakaivoon. Modernit ammeet ovat lähes aina valkoisia, mutta erikoisempaa tavoitteleville on markkinoilla myös esimerkiksi mustan värisiä ammeita. Klassiset valkoiset, kohtuuhintaiset kylpyammeet ovat kuitenkin aina varma valinta, jotka pienellä vaivannäöllä säilyvät kauniina pitkään.

Suihku vai kylpyhuone?

Monet unelmoivat suuresta kylpyammeesta, mutta asunnon pieneen kylpyhuoneeseen valitaan kuitenkin käytännöllinen ja kompakti suihku. Pieneen asuntoonkin voi silti asentaa kylpyammeen. Jos se asennetaan seinän viereen, voi suihkun yhdistää kylpyammeeseen, eikä itse ammeen näin ollen tarvitse viedä runsaasti lisätilaa. Pystyt nauttimaan ihanista kylvyistä ajan kanssa, mutta myös loikkaamaan nopeaan suihkuun niinä aamuina, kun joudut kiirehtimään päivän askareisiin. Jos epäröit, että kylpyammeen ja suihkun yhdistelmästä päätyy paljon vettä lattialle, tarvitset vain suihkuverhon ja sille tangon kylpyammeen ympärille. Yksinkertaista! Ylipäätään harvassa ovat nykyään ne asunnot, joihin ei mahdu minkään kokoista kylpyammetta. Tilanne on tämä lähinnä vain kaikkein vanhimmissa kerrostaloasunnoissa. Sinun ei siis tarvitse joutua tekemään valintaa kylpyammeen ja suihkun välillä, molemmat ovat hyödyllisiä kylpyammeessa!

Komposiittia vai jotain muuta?

Kylpyammeet on nykyään valmistettu usein joko emalista tai komposiittimateriaalista. Komposiitti on kahden (tai useamman) materiaalin yhdistelmä, ja niiden etuna on suuri muokattavuus. Kylpyammeissa käytettävät komposiitit ovat usein kevyempiä kuin yksinkertaisemmat materiaalit, joten valmista ammetta on helpompi liikutella. Näitä materiaali on helpompi fyysisesti muotoilla, ja tämän johdosta komposiittiammeissa on muotojen suhteen usein enemmän valinnanvaraa. Emali on puolestaan ollut pidempään käytössä kylpyammeiden valmistuksessa ja on myös erittäin kestävä materiaali. Emalinen amme saattaa olla komposiittiammetta huokeampi, mutta komposiitti sitoo puolestaan lämpöä paremmin. Niinpä komposiittiseen ammeeseen voi olla mukavampi käydä oleilemaan kuin kalseaan emaliseen. Molemmat materiaalit on helppo pitää puhtaana, valitset vain itsellesi sopivimman.