Kassalle
0 tuotetta: 0,00 €
Ostoskori
0
Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta
Edullinen toimitus
14 pv:n palautusoikeus

Kylpyhuone

Kylpyhuoneen ainut tehtävä ei ole toimia ainoastaan arkisena pesupaikkana, vaan se voi auttaa nostamaan mielialan korkealle heti aamusta. Parhaimmillaan kylpyhuone on kodin ihana keidas, jonka sisustamisessa on vain mielikuvitus rajana. Oikeilla kalusteilla, värivalinnoilla ja tekstiileillä kylpyhuoneesta tulee pian kotisi suosikkihuone, jossa todella viihdyt!

Kylpyhuone, jossa persoonasi näkyy

Ennen kuin ryhdyt kylpyhuoneremonttiin, kannattaa kerätä itselleen ideoita ja inspiraatiota esimerkiksi internetin avulla. Kylpyhuone inspiraatio voi iskeä tietynvärisen kylpyammeen tai väripaletin nähdessään, mutta yhtä hyvin käytännön pulmia ratkoessa. Kylpyhuoneen koko asettaa useimmille rajoituksia unelmien toteuttamiselle. Pieneen kylpyhuoneeseen ei mahdu sekä suihkua että ammetta, mutta näiden yhdistelmä saattaa olla toteutettavissa oleva ratkaisu. Pienempiä, mutta arjen toimivuuteen paljon vaikuttavia valintoja ovat mm. käsienpesualtaan valinta. Sopiiko kylpyhuoneesi tyyliin paremmin integroitu vai pöydälle asennettava allas? On hyvä kiinnittää huomiota myös säilytystilaan ja kaapistoihin. Esimerkiksi lavuaarin alla on usein tilaa säilyttää siivousvälineitä, ylimääräisiä pyyhkeitä tai kosmetiikkaa. Useamman ihmisen käytössä oleva kylpyhuone vaatii enemmän koukkuja pyyhkeille ja päivittäisessä käytössä oleville hygieniatuotteille kuin sinkkukylpyhuone. Tutustu valikoimiimme ja löydä juuri omiin tarpeisiisi sopivat kalusteet, tekstiilit ja muut kylpyhuoneen tavarat!

Kylpyhuone vaatii ammattilaisen apua

On helppoa ostaa kylpyhuone netistä. Kun päätökset oikeista värisävyistä, tarvittavista kunnostus- ja muutostöistä sekä kalusteista on tehty, tilaus on helppo tehdä verkon kautta. Näin vältät rautakaupassa ja sisustustavaraliikkeissä jonotuksen, ja säästät sekä aikaa että hermojasi. Tuotteita on helppo vertailla ennen ostopäätöksen tekoa. Kylpyhuone verkosta tilattuna sisältää usein ainakin joitakin töitä, jotka on hyvä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Tällaisiin lukeutuvat mm. sähkö- ja putkiasennukset. Huolellisesti laadittu suunnitelma, jossa on määritetty mm. vesijohtojen ja sähköpistokkeiden paikat, auttaa asiantuntijoita hoitamaan tarvittavat työt nopeasti. Kun putket ja esimerkiksi wc-istuin on laitettu paikalleen, loppu sujuu yleensä helposti ominkin päin. Kaapistojen, suihkuverhotankojen ja muiden asennus on helppoa, sillä näiden mukana tulee aina asennusohjeet. Työkaluiksi riittävät yleensä tavanomaiset, lähes jokaisesta kodista löytyvät työvälineet. Viimeiset silaukset, kuten tekstiilien ja kauniiden tavaroiden esille pano, tuovat kylpyhuoneeseesi persoonallisen säväyksen.

Kylpyhuone - ota nämä seikat huomioon

Kuinka suuri kylpyhuoneesi on?

Kalusteet kylpyhuoneeseen valitaan sekä omien mieltymysten, mutta myös kylpyhuoneen koon mukaan. Huoneen koko onkin yksi tärkeimmistä asioista, johon kannattaa kiinnittää huomiota ennen sisustus- ja remonttipuuhiin ryhtymistä. Suuret kylpyammeet vaativat tilaa, jota ei aina varsinkaan kerrostaloasunnoissa ole tuhlattavaksi. Fiksuilla valinnoilla pienikin kylpyhuone saadaan tehokkaaseen käyttöön. Esimerkiksi korkeat kaapit tuovat paljon säilytystilaa, mutta vievät vain vähän lattiapinta-alaa. Seiniin asennettavat kuivaustelineet ja koukut ovat nappivalinta: näin ei tarvitse miettiä, mihin mahduttaisi esimerkiksi lattiamallisen pyykinkuivaustelineen. Kylpyhuonetta ei kannata ahtaa liian täyteen. Mikäli tilaa tavaroiden säilytykseen on todella niukasti, on hyvä säilöä esimerkiksi pyyhkeet tai pyykkikori johonkin toiseen huoneeseen. Kylpyhuoneessa kannattaa tällöin säilyttää vain välttämättömiä tavaroita.

Tummaa, vaaleaa, värikästä...

Kylpyhuoneen väritys on hyvin pitkälti makuasia, mutta joillakin värivalinnoilla voi vaikuttaa huoneen ajattomuuteen ja tilantuntuun. Yleisesti voidaan sanoa, että vaaleat värit saavat huoneen näyttämään suuremmalta, ja tummat taas pienemmältä. Suuressa ja valoisassa kylpyhuoneessa värivalinta ei ole kovin kriittinen, mutta pieni ja ikkunaton kylpyhuone voidaan saada vaikuttamaan hieman avarammalta esimerkiksi valkoisilla seinälaatoilla ja vaaleilla kalusteilla. Kohtuuhintaiset kylpyhuonekalusteet on saatavilla moneen makuun sopivissa väreissä. Mikäli haluat, että kylpyhuoneesi kestää aikaa, kannattaa valita esimerkiksi valkoiset kalusteet, jotka sopivat moneen väriin. Erilaisilla pyyhkeillä, suihkuverhoilla ja muilla helposti vaihdettavilla tekstiileillä leikittely tuo aina uudenlaisen vivahteen huoneeseen. Näin on helppo muunnella huoneen tunnelmaa ja leikitellä erilaisilla tyyleillä.

Suihku - monenlaisia mahdollisuuksia

Suihkulle ei ole vain yhtä mahdollista toteutustapaa, vaan valinnanvaraa riittää erilaisista kopeista verhoihin ja ammeyhdistelmiin. Kevyt suihkuverho on edullinen ja moneen tilaan mahtuva ratkaisu, joka ei vaadi sen kummempia asennustoimia. Ripusta verho vain paikalleen! Suihkukopit ovat hyvä valinta kaikille, jotka haluavat kylpyhuoneeseensa tukevamman ja kestävämmän ratkaisun. Kopissa voi olla erillinen lattia, mutta suuri osa suihkukopeista on käytännössä käsittää vain ovet, jotka asennetaan seinään, lattiaan tai kattoon. Liukuovet sopivat pieneen tilaan. Avautuvat ovet taas vaativat enemmän tilaa ympärilleen, mutta ovat usein tyylikäs ratkaisu. Ovien avulla vesiroiskeet eivät pääse leviämään ympäri kylpyhuonetta, joten huone pysyy kuivempana ja puhtaampana helpommin. Useimmat suihkukoppien ovet on helppo puhdistaa: puhdistusaineella ja sienellä tehty kevyt pyyhkäisy säännöllisesti ehkäisee kalkkikertymiä.

Mitä kylpyhuonekalusteita tarvitset?

Kylpyhuonekalusteet valitaan aina sekä huoneen koon että käyttötarkoituksen perusteella. Mikäli tavoitteena on tehdä tilasta vain peseytymiseen soveltuva paikka, tärkeimmät kalusteet ovat ehdottomasti suihkunurkkauksen koppi tai verho, itse suihku ja lavuaari. Mikäli kylpyhuoneesta haluaa taas muodostaa ihanan hemmottelupaikan, kylpyamme tuo luksusta arkeen, mikäli sellainen mahtuu kylpyhuoneeseen. Kauneudenhoidosta kiinnostuneille on tärkeää, että kylpyhuoneessa on kunnon peili, tarpeeksi tilaa kosmetiikalle sekä hyvä valaistus. Perheelliset arvostavat toimivaa kylpyhuonetta, jossa kaikilla tavaroilla on paikkansa, pyyhkeet pysyvät järjestyksessä ja huoneessa on tilaa vaikka useammallekin ihmiselle. Ehkäpä tällaiseen kylpyhuoneeseen voisi hankkia kaksi lavuaaria iltapesujen sujuvuuden varmistamiseksi? Oli tavoitteena millainen kylpyhuone tahansa, Furniturebox on oiva paikka hankkia laadukkaat ja kosteisiin tiloihin sopivat kalusteet!